O kompaniji
164
Iskustva
88
Plate
1
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.4
10.01.2023.

Otvorene prijave za .NET WinterWorkshop program

Helloworld

.NET WinterWorkshop je program zimskih interaktivnih radionica koje kombinuju različite metode učenja – praktične zadatke, video kurseve kao i saradnju sa mentorima, iskusnim Najnerima. Osmišljen je tako da kombinuje najbolje iz hibridnog okruženja, rad od kuće i povremene prilike za kolaboraciju uživo, iz kancelarije Levi9 u Zrenjaninu.

Program traje 6 nedelja i odlična je prilika za sve koji žele da dopune svoje znanje i oprobaju se u praktičnim zadacima. Pored prilike da polaznici nauče više o .NET-u i bazama podataka, odslušaće i Scrum trening, i razvijati aplikaciju uz podršku mentora.

Program zimskih radionica nastao je 2020. godine, upravo u Zrenjaninu, i do sada je kroz njega priliku za stručno usavršavanje imalo skoro 30 polaznika. Za neke od njih, .NET WinterWorkshop bio je i prvi korak u Levi9, nakon kog je usledilo zaposlenje. Stefan Živanov je 2022. godine prošao kroz šestonedeljnu radionicu i prenosi svoje iskustvo:

„Na WinterWorkshop radionici sam se prvi put sreo sa profesionalnim radnim okruženjem. Naučili smo dosta toga, ali bih posebno istakao razvijanje aplikacija praćenjem određenih konvencija i principa za pisanje koda. Ovo je nešto na šta se ne obraća pažnja na fakultetu, a trebalo bi.“ Stefan dodaje i to da je kombinacija aktivnosti i rad sa mentorima od neprocenjive vrednosti za nekoga ko je na početku karijere.


Miloš Mihajlović je, prošle godine u ovo vreme, takođe bio deo programa .NET WinterWorkshop. Kako kaže, to je bila prilika da nauči mnogo toga o pisanju čistog koda, načinu razmišljanja, arhitekturi i razvoju aplikacija.

Takođe, kroz učešće u programu dobio je jasnu sliku kako izgleda raditi u IT kompaniji. „Pre radionice sam mislio da su ljudi u IT industriji zatvoreni i povučeni, ali se taj mit definitivno razbio nakon radionice u Levi9. Video sam da je ovde prisutna jedna prijatna radna atmosfera, da sam okružen ljudima sličnih interesovanja, koji su spremni da pruže podršku i da napredujemo zajedno.“

Osnovno poznavanje nekog programskog jezika, web tehnologija (HTML, CSS i JavaScript), kao i baza podataka je predznanje koje je potrebno za prijavu, poručuju Najneri Stefan i Miloš. Mentori, iskusni IT profesionalci koji već godinama rade u Levi9, biće tu kao podrška svim polaznicima.

„Mentori iz Levi9 su nam za svaku oblast dali uvodno predavanje i materijale za učenje. Nakon toga bi usledili zadaci za samostalan ili rad u grupi. Odlična stvar je što su mentori uvek bili na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice, i ovde bih voleo da istaknem prednost odlaska u kancelariju, zbog ličnog kontakta sa njima, ali i ostalim kolegama“, dodaje Miloš.

Prijave za zimske .NET radionice su otvorene do 25. januara, očekujemo tvoju!

Posetite profil kompanije Levi9.

Galerija