O kompaniji
187
Iskustva
105
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.2
02.03.2022.

Prvi Levi9 Python MasterClass je završen

Helloworld

Nakon 3 meseca vrednog rada, učenja i druženja - prvi Python MasterClass je završen! Program je trajao od 1. decembra 2021. do 4. februara ove godine i njegovim završetkom beležimo 7 uspešno organizovanih MasterClass programa u beogradskoj kancelariji.

Da je Python goruća tema, svedoči veliki broj prijava za program koje su pristigle u vreme trajanja konkursa. Kurikulum programa pripremio je Dušan Džamić, profesor na Fakultetu za organizacione nauke. On je ujedno i bio mentor petoro polaznika ovog MasterClass-a: Ivanu Staniću, Jovanu Miliću, Marku Đorđeviću, Katarini Novaković i Dejani Stanić. Ovi divni mladi ljudi su opisali svoje iskustvo na sledeći način: “Uz pomoć našeg mentora Dušana Džamića smo utvrdili i upotpunili svoje znanje iz Python programskog jezika. Dušan je podsticao svakog od nas da iznesemo svoje mišljenje kako bismo na taj način stekli uvid u sva različita rešenja nekog problema, ujedno nam ukazujući na prednosti i mane svakog od njih u praksi na osnovu svog znanja i iskustva. Bila nam je čast da smo imali priliku da uz takvog predavača budemo deo ovog projekta.” Iako je fokus bio na radu i usavršavanju, oni ističu da su imali vremena da se druže, bolje upoznaju i stvore prijateljsku atmosferu u timu. Sjajno! Dodali su još i “Želimo da se zahvalimo i našem Department menadžeru Nemanji Mitiću i buddy-ju Luki Vujiću koji su uvek bili tu za sve naše nedoumice, kao i svima koji su svojom predusretljivošću učinili ovaj period prijatnim, poučnim i zabavnim. Nadamo se da je ovo samo početak razvoja naših karijera u kojima priželjkujemo brojne izazove i uspehe.“

Nakon 3 meseca vrednog rada, učenja i druženja - prvi Python MasterClass je završen! Program je trajao od 1. decembra 2021. do 4. februara ove godine i njegovim završetkom beležimo 7 uspešno organizovanih MasterClass programa u beogradskoj kancelariji.

Naš dragi kolega, Luka Vujić - JavaScript Medior, kako su učesnici već pomenuli - bio im je podrška tokom programa. I sa nama je podelio svoj utisak: "Učestvovanje u MasterClass programu i selekciji za isti mi je bilo potpuno novo iskustvo u kome sam uživao i iz kog sam dosta naučio, sami masterklasovci su me oduševili svojom energijom kao i željom i voljom za znanjem, i iskreno sam se obradovao što su mi sad postali i kolege." A dodao je još i da jedva čeka sledeću priliku da učestvuje u organizaciji masterklasa!

Hvala puno svim kolegama uključenim u realizaciju ovog programa na uloženom trudu i izdvojenom vremenu. A Ivanu, Jovanu, Marku, Katarini i Dejani želimo dobrodošlicu u Levi9 sa novim titulama juniora, uz razlog #560: Our masterclasses give your career a flying start. Pomno pratite naš sajt kako biste prvi saznali za narednu priliku za studente u Levi9!

Za više informacija posetite Levi9 profil! 

Galerija