Arhivirani utisci o kompaniji MDS Informatički Inženjering d.o.o.

Utisci stariji od 2 godine

Iskustvo · 14.03.2019.
4

Sistem inženjer

Preporučujem
Pozitivno

Kolektiv je vrlo prijatan i uvek su spremni da pomognu, rad i trud se nagrađuju porastom plate, mogućnost usavršavanja, zanimljivi projekti.

Zamerke

Radno vreme počinje u 7:30h (jako rano), dres kod postoji posebno za muški deo kolektiva, senior management je starijeg kova i ponašaju se u skladu s tim.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
9

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 09.01.2018.

Security Engineer

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Iskreno, vrlo malo informacija postoji na portalima o ovoj firmi i na prvi pogled deluju kao vrlo neutralna firma. Prijavio sam se na konkurs i putem telefona pozvan na razgovor. HR u ovoj firmi ne postoji, već proces selekcije direktno obavljaju ljudi iz senior menadžmenta. Ono što me je neprijatno iznenadilo na razgovoru odmah s početka jesu lična pitanja: da li ste u braku, da li imate djece, čime vam se bave roditelji, da li imate braću i sestre, da li planirate brak i odlazak u inostranstvo. Sledeće, tehnički dio razgovora koji je takođe bio neprijatan. Tehnički direktor će nastojati da omalovaži vaše znanje s ciljem kasnijeg pregovora oko niže plate. Čak je na momente bilo vrlo direktno, agresivno i za moj ukus nepristojno. Ne bih želio da zvučim neprijatno ili subjektivno. Ova firma je OK za inženjere starog kova ili takozvanu Generaciju X koja je navikla na "starinski" način rada i odnosa poslodavca prema zaposlenom (nešto nalik na komunističkog direktora da bude slikovitije, bez želje za negativnom konotacijom). U krajnoj liniji, nisam dobio ponudu za posao, ali i da sam bio pozvan za dalje pregovore, definitivno bih odbio nakon uočenih stvari sa intervjua.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 1 nedelju

29

Ove informacije su mi korisne