O kompaniji
77
Iskustva
37
Plate
Poslovi
Quantox Technology logo

Quantox Technology

3.1
16.03.2021.

Organizuje se drugi po redu humanitarni CS:GO turnir i pozivaju se IT kompanije da se priključe

Helloworld

Uprkos nepredviđenim okolnostima u kojima je proticala prethodna godina, mnogi ljudi i kompanije su pronašle način da pomognu i nađu se u teškim situacijama svojim kolegama, prijateljima, poznanicima čak i ljudima koje nikada pre nisu videli.

Jedna od takvih akcija je sprovedena prošle godine, a to je Humanitarni CS:GO turnir kome se priključilo 80 kompanija a 70 timova je učestvovalo u turniru.  Sakupili su više od 3 miliona dinara.

Turnir je priča koja je prošle godine započeta a u ovoj, i narednim godinama, želimo da je nastavimo. Zato ovakve akcije treba da nam postanu tradicija.

Organizujemo drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir koji za cilj ima prikupljanje sredstava za sve oni koji se, ne samo trenutno, već duže vreme bore sa zdravstvenim poteškoćama, za sve one koji biju svoju bitku potpuno sami. Za one tihe heroje naše zemlje!

Ovoga puta igramo za Nađu Đerović, devojčicu kojoj je potrebna sva pomoć ovog sveta, uključujući i našu. Informacije možete pronaći na: https://quantoxfondacija.rs/ Kao i prošlog puta, inicijalni fond koji ćemo mi obezbediti je 1 000 000 dinara.

Pozivamo vas da se priključite dobrom cilju, da prijavite svoje timove i date svoje donacije. Prijave se vrše putem FORME.

Turnir će biti održan 3-4. aprila, a prijave su otvorene do 31. marta.

Na turniru iz 2020. godine inicijalni fond od 1 000 000 dinara se svakodnevno uvećavao i do kraja je sakupljeno 3 242 000 dinara.

U komunikaciji sa pobedničkim ekipama odlučeno je da će novčana sredstva biti usmerena na sledeći način: 50% budžeta - 1 621 000,00 dinara Kliničkom centru u Nišu

30% budžeta - 972 600,00 dinara Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje za pomoć medicinskom osoblju 20% budžeta - 648 400,00 dinara Unicefu za nabavku opreme

Inicijativa za turnir je došla od kompanije Quantox Technology koja je u ulozi organizatora.

Galerija