O kompaniji
67
Iskustva
43
Plate
Poslovi
RT-RK d.o.o. logo

RT-RK d.o.o.

4
26.08.2019.

Proces regrutacije i selekcije

Helloworld

Kao kompanija koja širi svoju poslovnu mrežu, konstantno smo u potrazi za novim saradnicima koji žele da se priključe našim razvojnim timovima u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci i Osijeku. Kako se bavimo embedded SW developmentom, kod kandidata nam je bitno znanje i iskustvo u oblasti C/C++ programiranja.

Kako nas možete upoznati?

Sve informacije o kompaniji RT-RK možete saznati na našem sajtu http://www.rt-rk.com dok sveže vesti možete lakše pratiti putem LinkedIn profila: https://www.linkedin.com/company/rtrk Kako usmena reč može odati bolji utisak, možete nas posetiti na nekoj od prezentacija ili sajmova koji se održavaju na FTN-u u Novom Sadu, ETF-u i MATF-u u Beogradu (JobFair, Konteh, i brojni drugi). Biće nam zadovoljstvo da se upoznamo sa vama, odgovorimo na vaše potencijalne nedoumice i približimo rad naše kompanije.

Kako možete konkurisati za posao?

Naše otvorene pozicije u svakom momentu možete pogledati na našem sajtu: http://www.rt-rk.com/careers/open-positions ili na Infostud-ovom portalu za zapošljavanje.

Kako izgleda proces selekcije?

Ono što obećavamo kandidatima, odnosi se na to da svaku prijavu pregledamo i procenimo spram zahteva pozicije na koju je kandidat konkurisao. Ukoliko ste zadovoljili tražene kriterijume, kontaktiramo vas posredstvom podataka koje ste ostavili u svojoj radnoj biografiji. Ono što se trudimo da negujemo u kontaktu sa kandidatima jesu fleksibilnost oko dogovaranja termina i otvorenost za dodatna razjašnjavanja oko samog procesa selekcije. Za kandidate koji ne žive u blizini nekog od naših centara, možemo dogovoriti i MS Teams intervju. Selekciju otpočinjemo HR intervjuom koji podrazumeva razgovor o vašoj radnoj biografiji, motivaciji i planovima za dalji razvoj profesionalne karijere. HR intervju može biti upotpunjen i testiranjem opšte sposobnosti, ličnosti ili testom znanja iz određene tehnologije. Ukoliko je prvi krug uspešno završen, sledi tehnički intervju, koji je usko vezan za poziciju na koju ste konkurisali ili se zajedno dogovaramo o drugim otvorenim pozicijama koje odgovaraju vašem setu znanja i veština. Nakon drugog kruga se za većinu kandidata proces selekcije završava, gde u period od dve nedelje donosimo odluku i pismeno obaveštavamo o ishodu konkursa. Po potrebi, organizujemo i treći krug koji uglavnom podrazumeva razgovor sa kolegama iz menadžmenta.

Šta tražimo od kandidata?

Mimo tehničkih znanja i veština koje specifikujemo u oglasu, od kandidata tražimo i određene „meke“ veštine koje se uklapaju u našu organizacionu kulturu, kao što su: proaktivan pristup i samostalnost u radu, kao i spremnost za dalji profesionalni razvoj. Za prijave i dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese: career-srb@rt-rk.com.

Galerija