Rare Crew

Arhivirani utisci o kompaniji Rare Crew

Recenzije starije od 2 godine

IT Tester

potvrđen LinkedIn profil
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
- Pozitivna radna atmosfera, dobar tim
- Sjajni mentori
- Odličan menadžment
- Odlični uslovi i mnoštvo beneficija
- Dobro radno vreme
- Mogućnost ličnog razvoja i napredovanja
- Mogućnost putovanja
Zamerke kompaniji
- Bez zamerki
preporučujem

Junior Software Developer

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
- Izuzetno dobra i pozitivna radna atmosfera
- Kolege nesebično dele svoje znanje
- Firma je vrlo dobro organizovana
Zamerke kompaniji
Za par meseci, koliko sam već u firmi, nisam naišao ni na šta što bih mogao da računam kao zamerku.
preporučujem

Junior Software Developer

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Jako lepo iskustvo u ovoj kompaniji, sjajna atmosfera u kancelarijama (ima ih 2, jedna preko puta druge). Uvek možete računati na pomoć kolega, znanje se nesebično deli. Stalno Imate sveže voće, kafe, čajeve. Site manager, iako nije iz IT-a, je jako pozitivna osoba i pomoći će kako god može da olakša rad ili reši neki problem koji imate na poslu. Zadužuje se kompanijin laptop tako da postoji mogućnost da ponekad radite od kuće. Interesantni projekti, kao i KT sesije gde dosta može da se nauči.
preporučujem

BI Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
Kako je izgledao proces
Prvi krug razgovor sa CEO, zapravo CEO predstavlja firmu. Zatim se radi test. Drugi krug je Skype razgovor sa teamleadom koji pregleda test gde se postavljaju dodatna pitanja i nakon toga se dobija ponuda. Kancelarije u Beogradu su na Autokomandi, 2 adaptirana stana. Prostor mi se nije dopao jer je nekako tesno, mnogo ljudi na malom prostoru, nulta privatnost. Na mestu gde se prirodno očekuje spavaća soba se nalazi tim IT testera... Koliko sam zapazio, oprema je skromna (uglavnom 1 monitor po zaposlenom, nema dock stationa već direktno laptop prikačen, stolovi kao u igraonici postavljani), lokacija dosta loša jer nije realno otići bilo gde na ručak i vratiti se za pola sata koliko traje pauza. Radno vreme je fiksno od pola 9 do pola 5, nema kašnjenja. Radi se outsourcing uglavnom. CEO nije iz IT sveta, tako da nisam dobio neke informacije koje tehnologije koriste i način na koji rade, više uopšteno o klijentima za koje rade. Rekao je da će svi biti kontaktirani kako god uradili test da sa stručnom osobom prođemo kroz odgovore, pa će oni odlučiti kome će ponuditi posao. Ja sam imao peh da su mi greškom dali test za SW developera. Bilo im je neprijatno kad smo na kraju shvatili da nije ni trebalo da radim taj test i dobio sam ponudu da dođem sledeće nedelje da radim pravi test. Došao sam sledeće nedelje, test za BI je, barem meni, bio zaista lagan. Međutim, sledećeg dana sam dobio generički mail od HR da nisam prošao dalje. Insistirao sam da dobijem feedback kao što mi je obećano i samo sam dobio odgovor da sam SW test uradio korektno osim front-end dela, a da sam za BI eliminisan jer su oni već ranije zaposlili nekoga i nemaju više otvorenu poziciju, ali da mogu da dobijem detaljnije informacije o rezultatiuma testa ako želim. Rekao sam da želim, ali nikakav odgovor nije usledio, tako da smo tu završili. Sad, HR verovatno nikada neće reći direktno da ne ispunjavate očekivane uslove, već u nekoj uvijenoj formi, ali ovo što su mi rekli je jako neoprezno. Citiram: "As far as your profile is concerned, we will not schedule Skype interview, but not because you do not have the skills, but because we do not have the position open anymore - we had a lot of candidates and managed to close it very soon." (!!!) Deluje mi takođe da ne postoji u procesu selekcije momenat gde vi pričate o svom radu i šta biste želeli da radite, pa da vidite da li vam se taj posao uklapa u planove, već se testiraju vaše veštine i dobijate ponudu. Onaj koji vam je nadređeni ne poznaje tehnologije, pa ne možete s njim da pričate o tome, a onaj koji vas ocenjuje ne može da utiče na to šta ćete vi raditi. Mada, možda grešim, nisam stigao daleko u procesu selekcije da bih tvrdio, ali takav sam utisak stekao.

Senior Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Dva kruga selekcije, uglavnom se razgovara o prethodnim iskustima i projektima nakon čega sam dobio ponudu za posao. Ponudu nisam mogao odmah da prihvatim jer sama kompanija nije pružila dovoljno informacija o samom projektu za koji sam bio namenjen, pa sam nastavio prepisku kako bih dobio više informacija o samom projektu i mojim zaduženjima u kompaniji. Prvo sam dobio odgovor sa nepotpunim informacijama, a nekoliko dana kasnije su povukli ponudu uz obrazloženje da im ne treba neko ko samo 'razgleda' ponudu poslova na tržištu. Ponudu jesam želeo da prihvatim, ali komunikacija mora da bude dvosmerna kako bi videli da li smo 'match' jedno za drugo. Ovako su dobili od mene informacije koje su ih zanimale, a meni nisu dali konkretne informacije o samom projektu i mojim zaduženjima. Srećom, u tom momentu još uvek nisam najavio otkaz u trenutnoj kompaniji pa nisam pretrpeo nikakvu štetu. Jako neodgovorno sa njihove strane.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška