O kompaniji
10
Iskustva
8
Plate
Poslovi
SYRMIA (an HTEC company) logo

SYRMIA (an HTEC company)

3.8
07.07.2022.

Ko je SYRMIA Walker?

Helloworld

Nije tajna da su naši zaposleni aktivni, ali ovaj put smo nadmašili sebe! U maju nam se u timove ušunjao SYRMIA Walker…

Drugu godinu za redom organizovali smo omiljeno interno takmičenje - SYRMIA Walker. Lista prednosti šetnje i boravka u prirodi je pozamašna, a mi smo je začinili sa dozom kompetitivnosti – takmičimo se u broju pređenih kilometara. Ove godine učestvovalo je 78 kolega i koleginica, koji su bili podeljeni u 26 timova. Pređeno je neverovatnih 9917 kilometara! Za one koji vole brojke, to znači da je u proseku svaki Walker hodao 127 kilometara, dok je pobedički tim prešao 1135 kilometara.

Cilj je bio jasan, a kilometri su počeli da se nižu već prvog dana takmičenja. Neki od nas praktikovali su gradsku šetnju, neki su šetkali inostranim asfaltom prilikom posete klijentu, a bilo je i onih koji su se stopili sa prirodom, u šumi ili na planini.

Kolega Goran je sumirao svoje utiske: Za mene je ovogodišnji Syrmia Walker bio gotovo life changing iskustvo, jer me je posle duuugo vremena vratio aktivnijem bavljenju sportom. Sve je krenulo sa šetnjama, sve dužim i bržim, onda trčanjem, pa vežbama snage u pauzama između deonica, pa vežbanjem nezavisno od app-a, da bi se završilo time što sam polu-ispešačio/polu-pretrčao maratonsku deonicu. :)
Poseti profil kompanije SYRMIA.

Galerija