O kompaniji
24
Iskustva
3
Plate
1
Poslovi
Smart Apartment Data logo

Smart Apartment Data

Oceni kompaniju

Iskustva

Arhiva | Intervju
14.06.2022
Negativno iskustvo

IT

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Kako je izgledao proces

Nakon svih detalja o meni, nema fidbeka. Lažne pohvale.
Korisno? 3
Arhiva | Intervju
08.01.2021
Negativno iskustvo

QA Engineer

Odbio/la ponudu

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo ide prijatan razgovor sa HR, onda dobijate zadatak da uradite i snimite. Taj zadatak je konfuzan bas. Nakon toga ide razgovor sa direktorom koji mi je dva puta pomerio termin razgovora. Covek na prvu loptu deluje ljubazno ali nemojte da se zavaravate. Covek je pravi Amer, hoce da iz vas isisa sve sto moze a da vas plati sto manje. Nema slobodnih dana, mozete da budete otpusteni kad god, morate da otvarate agenciju i nemate obezbedjenu opremu. Sve u svemu jako lose iskustvo i moja preporuka vam je da izbegavate ovu firmu

Pitanja sa intervjua

  • Kratak snimak
Korisno? 21

Odgovor kompanije

Thank you for the feedback, we have passed it on to our management regarding the equipment to see if we can offer the additional benefit you requested. We are sorry you misunderstood the days off, we do offer days off, including holidays but we ask for advanced notice.
Korisno? 8
Arhiva | Intervju
14.12.2020
Pozitivno iskustvo

Front End Developer - Beginner

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Vrlo brzo nakon slanja CV su me kontaktirali iz HR tima. Ceo proces se sastojao iz tri dela. Pocelo je od HR intervjua sa jednom preljubaznom devojkom, gde se prolazilo kroz CV i osnovne stvari o meni. Isti taj dan sam dobila odgovor da sam prosla u sledeci krug koji je zapravo tehnicki zadatak (koji mi nije bio bas skroz jasan). Nakon toga imate razgovor sa poslodavcem koji je isto jako ljubazan i prijatan,i uglavnom se sa njim pricalo o tome sta vas ocekuje i slicno.
Korisno? 19
Arhiva | Iskustvo
14.12.2020
5

Front End Developer - Beginner

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Jedan od vecih pluseva je fleksibilno radno vreme. Svi u timu su vrlo druzeljubivi i ljubazni, spremni da pomognu u bilo kom trenutku. Sto se poslodavca tice, mislim da je i vise nego korektan i fer, otvoren za predloge i nove ideje, ceni ulozen trud i vreme. Rade se najnovije tehnologije, za pocetnike ima mnogo prostora da se nauci i napreduje.

Zamerke

Nema ih.

Korisno? 3
Arhiva | Iskustvo
16.10.2020
1 Ne preporučuje

Project Manager

Prethodno zaposlen/a

Pozitivno

Nema ih.

Zamerke

Kompanija stalno obnavlja oglas za Project Managera kao i za ostale pozicije, kako bi dobila resenja za neke od usluge/proizvode koje razvija od nas koji konkurisemo. Iznova i iznova traze nove ljude, iako nisu toliko velika kompanija, i iznova zadaci koji se rade kao uslov za dalje konkurisanje i daju njima besplatno.

Korisno? 17

Odgovor kompanije

Thank you for the feedback. We do maintain the postings when they come up for renewal, and will be sure to do the same for this one.
Korisno? 13
Arhiva | Iskustvo
12.10.2020
5 Preporučuje

Senior Tableau Developer

Trenutno radi Projekat / Freelance Manje od jedne godine

Pozitivno

* Veoma prijatna radna atmosfera u izuzetnom timu * Fleksibilno radno vreme * Rad sa najovijim tehnologijama * Odlična podrška menadžmenta, koji su uvek na raspolaganju.

Zamerke

Korisno? 14
Arhiva | Intervju
12.10.2020
Pozitivno iskustvo

Senior Tableau Developer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo su me kontaktirali iz HR-a i obavili smo iniciajlni online intervju, standardna pitanja, prolazak kroz CV. Nakon toga je trazeno da odgovorim na par pitanja koja su vezana za dosadasnji rad i iskustvo vezano za poziciju za koji konkurisem i da sve snimim i posaljem snimak. Posle par dana sam dobio odgovor u kojem su me pozvali da odradim prvi tehnicki zadatak. Nakon dobro odradjenog prvog tehnickog zadatka imao sam razgovor sa direktorom firme od kojeg sam dobio instrukcije za drugi tehnicki zadatak i da cu biti placen $50 bez obzira na ishod konkursa. Prosao sam i drugi tehnicki zadatak i dobio ponudu za navedenu poziciju.
Korisno? 11
Arhiva | Iskustvo
01.10.2020

(Vukasin V.)

5 Preporučuje

Senior Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Radio sam u vise firmi remote sa "fleksibilnim" radnim vremenom i mogu da kazem da je ovo prva firma koja zapravo ima fleksibilno radno vreme. Jedina obaveza je daily meeting vaseg tima koji se zaista prilagodjava clanovima istog (i veoma je fleksibilan) i naravno ispunjavanje nedeljnih zadataka. Radimo sa najnovijom tehnologijom i poslodavac je uvek otvoren za nove stvari. Ako postoji kurs online koji vam je potreban imate pristup njemu istog dana (bez obzira na cenu).

Zamerke

Korisno? 15
Arhiva | Intervju
01.10.2020
Pozitivno iskustvo

Senior Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Proslo je samo 8 sati od kako sam poslao CV to prvog odgovora koji sam dobio od HR-a firme. Prvi zahtev je bio da snimim video snimak i odgovorim na par pitanja. Odma sutradan sam dobio odgovor u kojem su me pozvali da odradim prvi tehnicki zadatak (neplaceni) i receno mi je da ce biti jos jedan tehnicki zadatak koji traje malo duze (placeni) i finalno razgovor sa direktorom firme. Odradio sam oba zadatka, uredno sam placen za drugi assessment koji je i tezi i duze traje (dobija se iskljucivo nakon dobro odradjenog prvog) i istog dana imao razgovor sa direktorom firme. Receno mi je da cu odgovor uskoro dobiti i finalni odgovor sam dobio dan posle.
Korisno? 16
Arhiva | Intervju
09.09.2020
Negativno iskustvo

Software Projects Manager

Odbio/la ponudu

Intervju veoma lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Kompanija vrti remote oglase za pozicije koje ne postoje, kako bi procesom intervjuisanja dobijali kroz tehnicke zadatke resenja za svoje real time probleme. Npr. Ako ste developer, spremite se na leranje do poslednjeg kruga u kome vam CEO nudi pare za poslednji krug selekcije, a para nekako nikada ne bude Ako ste PM spremite se na najludji intervju proces u zivotu - nakon prezentacije koju cete poslati na temu kako planirate projekte u Jiri - dobicete info kako je razgovor sa CEO poslednji krug, ali onda sledi iznenadjenje - poslednji krug traje 3 dana i zasniva se na tome da vi zajedno sa drugim kandidatima za poziciju sedite i gledate prezentacije o njihovoj firmi, onda radite testove znanja na tu temu, i zajedno im pomazete da rese svoje real time probleme, npr kroz project redesign proposal ili slicno. Zali Boze provedenog vremena, prijavljujte ovakve prevarante koji iskoriscavaju ovaj narod.
Korisno? 23

Odgovor kompanije

Hello, we apologize for the difficulty we have caused with regards to the process of our application as well as any misunderstandings. We have changed this for the better and moreover, applicants are told of the process at the onset of the initial interview to set proper expectations. We thank you for your aid in helping us to do better.
Korisno? 3