Smart Apartment Data

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Smart Apartment Data

  (4 utiska)
75% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
4
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4
Balans između karijere i privatnog životaa

Senior Back-End

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
U prvom krugu je kratak razgovor sa HR-om nakon kojeg ti šalju zadatak. Zaista jednostavne stvari, da napraviš sam neku laganu arhitekturu i primeniš Auth0 biblioteku za autorizaciju za 7 dana. Posle toga imaš razgovor sa CEO-om firme koji te 15 minuta hvali kako si dobro uradio, dobro pričaš engleski i tu ti kaže kako ćeš ipak imati još jedan krug koji će ti platiti 100$. U tom poslednjem krugu pričaš sa šefom obuke sa Filipina koji ti priča o kompaniji, kako zarađuju lovu, kako izgleda proces prikupljanja podataka. Cela ta priča traje 2 sata i onda se uključuje CEO sa pitanjem kako bi skinuo 100.000 web stranica (on bi ti dao URL-ove) za sat vremena. Ja koji sam bio u šoku nisam ni imao trenutak da razmislim, a i svakako je to problemsko pitanje za čije rešavanje je potrebno mnogo istraživanja i testiranja algoritama. Deluje mi da žele da pronađu nekoga ko će im dati dobru ideju za rešenje njihovih trenutnih problema. Kako taj poslednji ciklus traje dva dana, odmah posle sastanka sam javio da odustajem jer ne želim da izmišljam toplu vodu za drugog, a i ne deluje mi da poštuju vremenske zone iako kažu.

Senior .NET Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug sa HR. Drugi krug kreiranje rest api (neke basic stvari). Treci krug sa direktorom, limunada razgovor uz koje pitanje, mahom on prica kako si super odradio zadatak i kako ce te zaposliti posle cetvrtog kruga. Cetvrti krug - ovde vlasnik obecava da ce isplatiti 100$ bez obzira na to da li se odluce za tebe ili ne (naravno ukoliko se zadatak resi). Uz prilozen zadatak, traze i broj tekuceg racuna na koji ce navodno uplatiti 100$ jer je proces selekcije dugacak i jer si stigao do kraja. Nakon uspesno odradjenog cetvrtog kruga, uspesno resenog problema, nista od 100$ i nista od feedbacka. Takodje mislim da ova firma trazi od kandidata da im rese neke probleme koje imaju na projektu, jer uz prilozen zadatak traze i video prezentaciju resenja i obrazlozenje - nesto kao tutorijal za to sto ste kreirali.
Komentar kompanije Smart Apartment Data

Thank you for the feedback, we assure you that this is a genuine job posting. Moving forward, the assessments will be more generic and the solution will be included as well. Know that your feedback is helping us improve our process.
Ove informacije su mi korisne (3)

Senior .NET developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, online
bez ponude za posao
Intervju težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Mislim da nas ova komapnija iskoriscava i kroz proces selekcije im odradjujemo delove projekta besplatno. Bolje da njihove oglase ignorisete.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Austin, Texas, Sjedinjene Američke Države
učitavanje...

Od sada možeš da porediš kompanije

2 osobe prate ovu kompaniju
Broj zaposlenih: <250


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Smart Apartment Data je pouzdani izvor tržišne inteligencije za industriju stanova. Nude sveobuhvatne platforme podataka namenjene vlasnicima, brokerima, kompanijama, timovima i dobavljačima kojima su potrebne tačne detaljne informacije za donošenje poslovnih odluka i informisana ulaganja.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Smart Apartment Data sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška