Arhivirani utisci o kompaniji Synechron SRB d.o.o. Novi Sad

Utisci stariji od 2 godine

Iskustvo · 08.06.2018
3
Ne preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Dobra energija u firmi, kadrovska je pozitivna, rado pomaže. Raznovrsnost timova. Nove tehnologije. Službena putovanja.

Zamerke

Neke procedure u firmi su složene i bespotrebne. Klijent ispred svega. Amaterski razvoj softvera. Ugovor koji me je čekao je sadržao neke stvari koje mi nisu bile rečene pre potpisivanja. Nedovoljna organizacija unutar firme.

37
Iskustvo · 01.06.2017
5
Preporučuje

Senior developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

Synechron je mlada firma koja raste neverovatno brzo. Intervju nije lako proći, jer ima online testiranje plus tri kruga razgovora (hr, tehnički, s direktorom). Vodi se računa kako o kvalitetu tako i o tome da li će se kandidat moći uklopiti u atmosferu koja je dosta opuštena. Procenjuje se na kom projektu bi i kandidat...

Zamerke

Nekada procedure nisu dovoljno jasne, pa dolazi do nerazumevanja. To je zato što firma naglo raste, pa se nadam da će se vremenom to srediti.

21
Intervju · 07.02.2020.
Pozitivno iskustvo

Business Intelligence Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prijatna atmosfera, prvi intervju sa HRom oko sat vremena, vrlo pozitivan, opušten. Drugi tehnički je trajao duže, oko 2 i po sata, ali vrlo sadržajan, pitanja su bila iz oblasti u kojma sam ja radio, i iz oblasti projekta. Sve u svemu pozitivan utisak.

1
Intervju · 04.12.2019.
Negativno iskustvo

Software Developer

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Trajalo je 8 nedelja

Kako je izgledao proces

There were 3 rounds: 1. Talk with an HR person - nothing unusual, just some standard questions 2. Technical part - this was a bit low quality, a person with not much technical experience got the task to interview me. The programming task was easy and unprecise. I thought it was a trick. 3. Talk with someone from middle...

4
Iskustvo · 11.08.2016
5
Preporučuje

Lead

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Super atmosfera, nema velikih pritisaka, radi se 8.5 h ali bez stresa sto je jako važno. Mogućnost napredovanja, interesantni tim building programi. Pored redovne plate timski bonusi na kraju godine. U edukaciju se ulaže ali očigledno ne tempom koji svakom odgovara.

Zamerke

Nemam posebnih.

11