TNation

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TNation

  (14 utisaka)
72% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.9
beneficije

4.1
mogućnost napredovanja

4.7
balans između karijere i privatnog života

PHP Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Dobra i opuštena atmosfera, kolege koje žele da pomognu u svakom trenutku.
Nema prekovremenog rada, za razliku od firme u kojoj sam ranije radio. Vidi se da se rukovodioci trude da izađu u susret kad god treba; nije problem izaći sa posla da bi se završio neki privatni posao.
Meni se sviđa i to što radim za strane klijente, što razgovaram sa njima na engleskom.
Takođe je pozitivno što se organizuju interne obuke, tako da se uče i nove stvari.
Zamerke kompaniji
Meni lično što je lokacija na Novom Beogradu, pa putujem dugo.
preporučujem
utisak postavljen: 02.06.2017.

Javascript developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Nisam pozvan na razgovor ili skype call da se upoznam sa firmom kao i sa eventualno potencijalnim saradnicima (kakva je uglavnom praksa u ozbiljnim firmama :). Taj deo smo izgleda preskočili u mom slučaju. Stigao mi je mail da sam ušao u prvi krug selekcije kandidata i da je potrebno da se uradi tehnički test za 3 dana. Test je bio odrađen u zadatom intervalu, i nakon nedelju i po dana dobio odgovor da rešenje mora imati još par nekih stvari koje nisam odradio, a koje se inače nigde ne pominju u samom zadatku da treba da se odrade?! Neozbiljno.

utisak sa intervjua postavljen: 07.03.2017.

QA inženjer automatizacije

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo predstave svoju kompaniju kao i glavne ciljeve, a zatim kreće vaše predstavljanje. Prolazi se kroz CV kandidata i detaljno se diskutuje o veštinama napisanim na njemu. Sledi test da vide kako razmišljate u pogledu testiranja kao i nekoliko malih zadataka na papiru, a zatim i "test ličnosti". Odmah se vidi da se radi o ozbiljnoj kompaniji, ali zaista toliko fer i prijatan intervju nisam imao do sada.

utisak sa intervjua postavljen: 05.12.2016.

Javascript developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Razgovor sa menadžmentom, a potom domaći zadatak kojim treba pokazati nivo znanja. Prilično korektan razgovor, kao i zadatak. Nekoliko puta mi je vraćan zadatak na doradu zbog čini mi se ličnog pogleda na neka rešenja. Developer koji je pregledao možda i nije problem u celoj selekciji, problem je što kasnije vaše podatke i firmu javno i na drugim mestima omalovažavaju. Primer: "Milan Milanović iz XYZ firme nema pojma!". Tako da ako budete išli na razgovor budite spremni na najprizemnije ogovaranje kod drugih kandidata iz istih ili drugih firmi. Svi će znati da ste išli kod njih na razgovor i da niste prošli. Iskreno, ne znam kako ide pravno, vezano za otkrivanje poverljivih podataka i tome slično, ali da je pravna država, možda bih se pozabavio nekom prijavom.

utisak sa intervjua postavljen: 29.11.2016.

Junior Project Manager


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Relativno mlada kompanija sa velikim ambicijama.
Zamerke kompaniji
Možda radno vreme koje nije baš najpogodnije, barem nije bilo za mene.
preporučujem
utisak postavljen: 16.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TNation je mlada kompanija sa velikim ambicijama. Bavimo se razvojem softvera za vodeće fime iz Severne Amerike i Zapadne Evrope.

Od osnivanja pa do danas, svojom predanošću i kvalitetom rada opravdali smo poverenje naših klijenata. U prilog tome govori naš konstantan rast i broj uspešno završenih, ali i novih projekata.

Naš tim čini preko 120 developera, inženjera, dizajnera i QA agenata.

Dominantna odlika naših zaposlenih je posvećenost ka istom cilju. Svi smo deo TNation porodice i vodimo računa jedni o drugima.

POSLOVANJE

NAŠIM KLIJENTIMA NUDIMO USLUGE DEVELOPMENTA, QUALITY ASSURANCE-A I SAP KONSALTINGA.

Fokusirani smo na usluge i tehologije koje će klijentima omogućiti konkurentnost i ubrzati njihov uspeh. Platforme na kojima radimo su Web, Desktop, Android, iOS, Windows Phone, a tehnologije: Java, C#, .Net, JavaScript, PHP, Ruby on Rails, Objective C, Typo 3, Magento, Word Press. Zanimljivost projekata nam ne manjka: razvijamo softvere za oftamologiju, hotelijerstvo, transport nafte, softver uređaja za slepe i slabovide i mnoge druge.

TIM

NEGUJEMO TIMSKI DUH I PRIJATELJSKU ATMOSFERU. PODSTIČEMO ZAPOSLENE NA KONSTANTAN PROFESIONALNI RAZVOJ. ORGANIZUJEMO INTERNA PREDAVANJA, KURSEVE I WORKSHOP-OVE.

Nastojimo da svakom zaposlenom posvetimo pažnju i da vodimo računa o njegovim profesionalnim i privatnim potrebama. Radimo osam sati bez prekovremenog rada, ali nismo isključili vreme za odmor i zabavu – često odmeravamo snage u gaming roomu, na fudbalu i raznim team building aktivnostima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior MS SQL Developer

Beograd  • Rok: 17.08.2018

Minimum 5 years of in-depth experience using Microsoft SQL Server in a fast-paced, high transaction volume environment; Database modeling... (pročitaj oglas)

Senior QA Automation Engineer

Belgrade / Possibility of remote work  • Rok: 13.07.2018

Proven work experience in software quality assurance. Deep knowledge of both automation and manual testing practices. Knowledge of commercial, load intensive environment and mobile testing... (pročitaj oglas)

Senior React Developer

Belgrade / Possibility of remote work  • Rok: 13.07.2018

5+ years of experience developing web applications with modern JavaScript programming frameworks, tooling, and libraries... (pročitaj oglas)

Angular 4+ Developer

Beograd  • Rok: 07.07.2018

3+ years experience in developing and deploying with JavaScript. Knowledge of Angular 4+ is a must. Excellent knowledge of HTML/HTML5, CSS/CSS3 based language... (pročitaj oglas)

Senior C#/.NET Developer

Beograd  • Rok: 11.08.2018

Excellent knowledge of C# with 5+ years of development experience. Highly experienced in Visual Studio 2017, ASP.NET MVC. Experience with SQL, especially within MS SQL 2008+. Experience with Scrum methodology... (pročitaj oglas)

Senior QA Automation Engineer

Beograd  • Rok: 09.08.2018

You have a significant amount of QA and/or QC and/or Test Automation experience (the actual number of years may vary, but we aren’t expecting people with less than four years of experience to apply)... (pročitaj oglas)

Senior Java Developer

Beograd  • Rok: 27.06.2018

Bsc. in computer science or computer engineering. 5+ years of experience in Java (Java 8 is an advantage). Experience with Spring, Spring Data JPA, Hibernate... (pročitaj oglas)

Angular 4+ Developer

Remote rad  • Rok: 08.06.2018

5 + godina iskustva u razvoju i implementaciji u JavaScript-u. Neophodno poznavanje rada u Angular 4+. Odlično znanje HTML / HTML5, CSS / CSS3... (pročitaj oglas)

Full-Stack Developer

Beograd  • Rok: 24.05.2018

3+ years experience in web development. Experience in general software development methodologies. Good knowledge of HTML5, CSS3, JavaScript and jQuery... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Beograd  • Rok: 18.05.2018

Minimum godinu dana aktivnog radnog iskustva u iOS okruženju. Poznavanje Objective-C i Swift programskog jezika. Iskustvo u radu sa Xcode, Cocoa Touch, Core Data... (pročitaj oglas)

Laravel Developer

Beograd  • Rok: 23.05.2018

Odlično poznavanje Laravel ili CakePHP. 2+ godine relevantnog iskustva u oblasti razvoja. Odgovornost i preciznost u izvršavanju zadataka... (pročitaj oglas)

Angular 4+ Developer

Beograd  • Rok: 23.05.2018

3+ years experience in developing and deploying with JavaScript. Knowledge of Angular 4+ is a must. Excellent knowledge of HTML/HTML5, CSS/CSS3 based language... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TNation DOO
Adresa
Tošin Bunar 272, Beograd
Datum osnivanja
18.09.2014.
PIB
108677336
Matični broj
21046540
Poslovni naziv
TNation DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš Podgorac - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija