Telenor d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Telenor d.o.o.

  (11 utisaka)
46% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

2.3
mogućnost napredovanja

3.3
balans između karijere i privatnog života

System manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd/Airport City
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju se sastojao iz više segmenata, inicijalna selekcija se vršila tako što su kandidati putem prijave slali svoje CV-jeve, motivaciona pisma, i kratak video zapis na temu "Digitalizacija u Srbiji". Oni koji su to prošli bili su pozvani na upoznavanje sa kompanijom i zaposlenima koji bi ih vodili kroz praksu tj, bili njihovi mentori u naredna dva do četiri meseca. Sutradan se vršio sledeći korak selekcije gde su parametri bili znanje iz određenih programskih jezika (za IT smer) ili znanje iz komercijale i marketinga tj, menadžmenta i finansija, u sklopu tog smera. Od preko hiljadu kandidata koji su se javili na konkurs, nas pedestak je bilo pozvano na prvi deo selekcije, desetak na drugi. Četvoro ostvaruje pravo na stažiranje, od kojih će dvoje dobiti pravo na stupanje u radni odnos sa kompanijom.

utisak sa intervjua postavljen: 29.04.2016.

Team leader pozicija u tehnici


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mogućnost napredovanja i usavršavanja, dobra radna atmosfera, napredna tehnologija i odlični benefiti.
Zamerke kompaniji
Postoje situacije gde zaposleni nisu cenjeni za njihov rad ili su tretirani kao vrlo zamenjivi.
preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.

Korisnik nije naveo poziciju


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ime kompanije, iskustvo, profesionalci od kojih se može mnogo naučiti, unapređivanje znanja u kome pomaže kompanija, briga o zaštiti životne sredine, benefiti rada u kompaniji, komunikacija sa stranim kompanijama i kolegama iz oblasti IT/Teleco koje sarađuju sa Telenorom, mogućnost napredovanja uz znanje tehnike, usavršavanje veština potrebnih za funkcionisanje unutar kompanije.
Zamerke kompaniji
Laktanje od strane nekompetentnih kolega koje nažalost prolazi, i pritom se ne sankcioniše od strane nadređenih. Svojatanje tuđih dostignuća i prikazivanje kao svojih u cilju napretka u karijeri što kvalitetne ljude koji ne znaju da se postave u tim situacijama gura u stranu, a otvara prostor za napredak ljudima bez ikakvih kvaliteta i rezultata. Mada to je manje više u svakoj kompaniji, bitno je kako se ko proda. ;)
preporučujem
utisak postavljen: 10.09.2015.

BCC Representative

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd-ACB1
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 15 nedelja
Kako je izgledao proces
Profesionalno i opušteno sa budućom menadžerkom, pola na engleskom, pola na srpskom. Naravno u prisustvu osobe iz HR-a.
Pitanja sa intervjua
 • Standardna pitanja o očekivanju plate, šta znam o kompaniji, da li znam za koju poziciju su me pozvali (uzet sam iz baze a nisam konkurisao za tu poziciju), gde vidim sebe, itd...

utisak sa intervjua postavljen: 10.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od 2006. godine, od kada je prisutan na tržištu Srbije, Telenor Srbija postao je najveći mobilni operator u zemlji, sa više od 3 miliona zadovoljnih korisnika iz svih sfera privatnog i poslovnog života.

Do danas, Telenor  je ostao najveći strani investitor u Srbiji, koji kontinuirano ulaže u lokalnu ekonomiju, društvo, kulturu i očuvanje životne sredine.

 • Najveći mobilni operator u Srbiji (po prihodima/udelu na tržištu)
 • Najveći strani investitor u Srbiji
 • Više od 3 miliona mobilnih pretplatnika
 • Više od 1.200 zaposlenih
 • Više od 120 radnji u 85 gradova

Ciljevi i vizija

Telenor Srbija teži da bude pokretačka snaga u stvaranju, pojednostavljivanju i uvođenju naprednih komunikacionih usluga i rešenja na tržište Srbije. 

Naši ciljevi su jednostavni:

 • Za korisnike, Telenor želi da bude prvi izbor komunikacionog  provajdera, koji će njihov život učiniti lakšim i jednostavnijim.
 • Za zaposlene, Telenor želi da bude motivišuće mesto za rad, gde je pojedincima željnim uspeha omogućeno dalje profesionalno napredovanje.
 • Za zajednicu, Telenor želi da bude partner od poverenja, koji kontinuirano doprinosi razvoju ekonomije i društva.

Telenor GRUPA

Telenor grupa jedan je od najvećih svetskih mobilnih operatora. Ima 166 miliona korisnika i direktno je prisutna na 13 tržišta i dodatnih 17 zahvaljujući vlasništvu u kompaniji VimpelCom Ltd.  Telenor je najveća telekomunikaciona kompanija u Norveškoj, a u svetskim razmerama jedan od provajdera sa najbržim rastom. Telenor je, takođe, najveći provajder TV usluga u nordijskom regionu. Telenor je mobilni operater na nekim od tržišta sa najbržim rastom, a domaće tržište Norveška jedno je od najrazvijenijih u svetu. Akcije Telenora upisane su na Berzi u Oslu.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Test and Quality Assurance Specialist

Beograd  • Rok: 27.06.2019

University degree, preferable from Telecommunication / IT area. Minimum 3 years of experience within testing in Telecommunication and / or IT area. Good business understanding... (pročitaj oglas)

Data Warehouse Integration Developer / Architect

Beograd  • Rok: 25.06.2019

Responsible for maintaining high level of competence in Business Analytics Area. Designing, developing, testing and documenting high quality IT solutions... (pročitaj oglas)

Business Analyst - Telenor banka

Beograd  • Rok: 12.06.2019

Bachelor degree or higher, preferably in IT / organization / telecommunications. Good business understanding. Minimum 3 years of experience in banking, IT and/or telecommunications. Proven capability of efficiently multi-tasking under pressure... (pročitaj oglas)

Senior Core Banking System Expert - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 29.05.2019

Odlično poznavanje Asecco SEE PUB 2000 modela podataka Odlično poznavanje SQL programskog jezika (MS SQL Server 2012)... (pročitaj oglas)

Business Analysis Specialist

Beograd  • Rok: 21.04.2019

Fakultet iz oblasti IT-a, inženjerstva, poslovanja/ekonomije ili organizacionih nauka sa dobrim razumevanjem IT domena. 1+ godina iskustva u oblasti telekomunikacija, ili drugoj relevantnoj industriji... (pročitaj oglas)

Business Analysis Senior Specialist

Beograd  • Rok: 21.04.2019

Fakultet iz oblasti IT-a, inženjerstva, organizacionih nauka, ili poslovanja/ekonomije sa dobrim razumevanjem IT domena. 3+ godina iskustva u oblasti telekomunikacija, ili drugoj relevantnoj industriji... (pročitaj oglas)

Senior .Net development expert - Telenor banka

Beograd  • Rok: 22.05.2019

Tehnički vođa projekta u većim projektima / zadacima. Odgovoran za integraciju sa front end sistemima i arhitekturom. Odgovoran za integraciju sa novim rešenjima... (pročitaj oglas)

Business Analyst - Telenor banka

Belgrade  • Rok: 15.05.2019

Bachelor degree or higher, preferably in IT / organization / telecommunications. Good business understanding. Minimum 3 years of experience in banking, IT and/or telecommunications... (pročitaj oglas)

Software Tester Internship

Beograd  • Rok: 14.05.2019

As a Software Tester at our company, you will have the opportunity to work on new and exciting projects and develop your career... (pročitaj oglas)

Junior BI/DWH Developer

Beograd  • Rok: 21.05.2019

Performing logical and physical data modelling in line with architecture guidelines... (pročitaj oglas)

Senior Software Developer

Beograd  • Rok: 08.04.2019

Design and development of high quality IT solutions. Improvement of existing IT systems and applications in this area. Managing outsourced development on systems being in charge of... (pročitaj oglas)

Data Warehouse Integration Developer/Architect

Beograd  • Rok: 14.04.2019

Responsible for maintaining high level of competence in Business Analytics Area. Designing, developing, testing and documenting high quality IT solutions... (pročitaj oglas)

Business Analytics Systems Architect Expert

Beograd  • Rok: 09.04.2019

Proven experience in: analyzing, designing, automating and optimizing ETL and BI reporting processes... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELENOR
Adresa
Omladinskih Brigada 90, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
04.04.2006.
PIB
104318304
Matični broj
20147229
Poslovni naziv
TELENOR D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom ogovornošću
Zakonski zastupnici
Ove Fredheim - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija