Telenor d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Telenor d.o.o.

  (9 utisaka)
45% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.8
beneficije

2.1
mogućnost napredovanja

2.9
balans između karijere i privatnog života

Korisnik nije naveo poziciju


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ime kompanije, iskustvo, profesionalci od kojih se može mnogo naučiti, unapređivanje znanja u kome pomaže kompanija, briga o zaštiti životne sredine, benefiti rada u kompaniji, komunikacija sa stranim kompanijama i kolegama iz oblasti IT/Teleco koje sarađuju sa Telenorom, mogućnost napredovanja uz znanje tehnike, usavršavanje veština potrebnih za funkcionisanje unutar kompanije.
Zamerke kompaniji
Laktanje od strane nekompetentnih kolega koje nažalost prolazi, i pritom se ne sankcioniše od strane nadređenih. Svojatanje tuđih dostignuća i prikazivanje kao svojih u cilju napretka u karijeri što kvalitetne ljude koji ne znaju da se postave u tim situacijama gura u stranu, a otvara prostor za napredak ljudima bez ikakvih kvaliteta i rezultata. Mada to je manje više u svakoj kompaniji, bitno je kako se ko proda. ;)
preporučujem
utisak postavljen: 10.09.2015.

BCC Representative

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd-ACB1
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 15 nedelja
Kako je izgledao proces
Profesionalno i opušteno sa budućom menadžerkom, pola na engleskom, pola na srpskom. Naravno u prisustvu osobe iz HR-a.

utisak sa intervjua postavljen: 10.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od 2006. godine, od kada je prisutan na tržištu Srbije, Telenor Srbija postao je najveći mobilni operator u zemlji, sa više od 3 miliona zadovoljnih korisnika iz svih sfera privatnog i poslovnog života.

Do danas, Telenor  je ostao najveći strani investitor u Srbiji, koji kontinuirano ulaže u lokalnu ekonomiju, društvo, kulturu i očuvanje životne sredine.

 • Najveći mobilni operator u Srbiji (po prihodima/udelu na tržištu)
 • Najveći strani investitor u Srbiji
 • Više od 3 miliona mobilnih pretplatnika
 • Više od 1.200 zaposlenih
 • Više od 120 radnji u 85 gradova

Ciljevi i vizija

Telenor Srbija teži da bude pokretačka snaga u stvaranju, pojednostavljivanju i uvođenju naprednih komunikacionih usluga i rešenja na tržište Srbije. 

Naši ciljevi su jednostavni:

 • Za korisnike, Telenor želi da bude prvi izbor komunikacionog  provajdera, koji će njihov život učiniti lakšim i jednostavnijim.
 • Za zaposlene, Telenor želi da bude motivišuće mesto za rad, gde je pojedincima željnim uspeha omogućeno dalje profesionalno napredovanje.
 • Za zajednicu, Telenor želi da bude partner od poverenja, koji kontinuirano doprinosi razvoju ekonomije i društva.

Telenor GRUPA

Telenor grupa jedan je od najvećih svetskih mobilnih operatora. Ima 166 miliona korisnika i direktno je prisutna na 13 tržišta i dodatnih 17 zahvaljujući vlasništvu u kompaniji VimpelCom Ltd.  Telenor je najveća telekomunikaciona kompanija u Norveškoj, a u svetskim razmerama jedan od provajdera sa najbržim rastom. Telenor je, takođe, najveći provajder TV usluga u nordijskom regionu. Telenor je mobilni operater na nekim od tržišta sa najbržim rastom, a domaće tržište Norveška jedno je od najrazvijenijih u svetu. Akcije Telenora upisane su na Berzi u Oslu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Experience Quality Assurance Expert

Beograd  • Rok: 23.01.2018

Good knowledge of the basics of Telco systems, infrastructure and IT stack is an advantage... (pročitaj oglas)

Information Security Expert - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 14.01.2018

Minimum college degree in the area of technical sciences (computer, information technology, programming and similar). Minimum 2 years of previous experience on similar jobs... (pročitaj oglas)

IT Operations Senior Engineer - Telenor banka

Beograd  • Rok: 05.02.2018

Responsible for the execution of all activities related to the operation, maintenance, troubleshooting and support of IT systems and equipment, in order to support the business line... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Officer - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 25.12.2017

Must have minimum 6 months of experience in testing mobile applications. Work in Mobile banking application testing company is big advantage... (pročitaj oglas)

Core Banking System Analyst - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 28.12.2017

Telenor : Core Banking System Analyst - Telenor Banka. Requirement analysis and creating technical specifications... (pročitaj oglas)

Service Desk Analyst

Beograd  • Rok: 18.12.2017

You are familiar with Windows platform, MS OS installation, PC software installation, maintenance and troubleshooting... (pročitaj oglas)

Chief IT Architect

Beograd  • Rok: 10.12.2017

Strong strategic planning capabilities (approaches and processes, tools, deliverables) and ability to understand industry trends, competitor or future competitor's strategies and product roadmaps... (pročitaj oglas)

Quality Assurance Expert

Belgrade  • Rok: 10.12.2017

University degree preferable from IT / Telecommunication area. Minimum 3 years of experience within IT QA and DevOps practices. Good business understanding... (pročitaj oglas)

Experience Quality Assurance Expert

Beograd  • Rok: 12.12.2017

University degree in business/technical fields with strong IT understanding. 5+ years’ of experience within IT QA practices. Good knowledge of the basics of Telco systems, infrastructure and IT stack is an advantage... (pročitaj oglas)

DB Administrator

Beograd  • Rok: 11.12.2017

Telenor : DB Administrator. Experience in database optimization techniques and good problem-solving skills... (pročitaj oglas)

Core Banking System Analyst - Telenor Banka

Beograd  • Rok: 04.12.2017

University degree from Electrical Engineering Faculty, Mathematics Faculty or Faculty of Organizational Science – IT Program is considered to be an advantage... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELENOR
Adresa
Omladinskih Brigada 90, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
04.04.2006.
PIB
104318304
Matični broj
20147229
Poslovni naziv
TELENOR D.O.O. BEOGRAD
Delatnost kompanije
6120 Bezične telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom ogovornošću
Zakonski zastupnici
Ove Fredheim - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija