TradeCore

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TradeCore

React.js Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces se sastojao iz tri kruga. Prvi krug predstavlja zadatak. Zadatak je teži nego u drugim firmama, ali s obzirom da ima dovoljno vremena (deset dana) i da je sam dokument sa zadatkom izvanredno napisan nije bilo problema. Drugi krug je razgovor sa HR timom gde ljubazan tim postavlja i odgovara na standardna pitanja. Treći krug je tehnički intervju sa timom. Postavljena su standarnda pitanja u vezi tehnologije, kao i samog rešenja zadatka.

utisak sa intervjua postavljen: 27.06.2018.

Scrum Master

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se sastoji iz par koraka. Prvi je test koji je usko kreiran na osnovu pozicije za koju sam se prijavila. Zatim sledi intervju sa HR timom, nakon toga tehnički intervju i finalni intervju sa vodećim pozicijama u firmi. Vrlo prijatno iskustvo. Ljubazne i divne HR devojke, vrlo stručni momci na tehničkom intervjuu, sve u svemu kvalitetan poslodavac sa odličnim uslovima rada.

utisak sa intervjua postavljen: 23.05.2018.

QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd, Srbija
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se obavlja krajnje efikasno i veoma profesionalno. Dočekan sam od strane dve predstavnice HR-a (jedna od njih je regruter), koje su bile maksimalno prijatne i profesionalne. Ubrzo zatim, imao sam tehnički intervju sa momcima koji su itekako iskusni u svom polju kao i krajnje prijatni. Definitivno veoma efikasan i profesionalan hiring tim. :)

utisak sa intervjua postavljen: 17.05.2018.

QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi deo HR, razgovor o firmi, prethodnom iskustvu, ljudskim osobinama i slično. Prijatan razgovor. Drugi deo je tehnički, gde se takođe priča o tome šta se radilo, kako se radilo, neka pitanja kako bi se neka aplikacija ili neki deo iste testirao, koji su mogući bagovi i slično. Takođe veoma prijatan razgovor.

utisak sa intervjua postavljen: 30.03.2018.

React.JS Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvo se radi zadatak, pa posle sve ostalo, što je bio prvi red flag. Zadatak je malo opširniji pa ga je teže završiti jer je postavljen rok. Osoba koja je pregledala zadatak je uglavnom zamerala stil pisanja (bez prethodno zadatog stila) i pokazala elementarno nepoznavanje načina na koji React funkcioniše, što je za mene bio drugi i finalni red flag pa sam odustao. Osoba iz HR je bila jako ljubazna i ažurna, za svaku pohvalu.

utisak sa intervjua postavljen: 27.03.2018.


Komentar kompanije TradeCore

Poštovani, Pre svega bismo želeli da Vam se zahvalimo na komentaru. Do sada nam se pokazalo kao najbolja praksa da pre nego što se upoznamo sa kandidatom, proverimo njegovo znanje zadatkom. Iza svakog feedback-a stojimo i zato Vas pozivamo da, ukoliko želite, prodiskutujemo o istom. Otvoreni smo da saslušamo Vaše argumente i biće nam drago ako pritom nešto i naučimo. Možete se javiti koleginici sa kojom ste ranije bili u komunikaciji već danas i ona će Vas u najkraćem roku spojiti sa kolegama koji su odgovorni za pregledanje zadataka. Lep pozdrav od TC tima!
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tradecore je britanska kompanija sa predstavništvom u Beogradu. Mi razvijamo sopstvene proizvode u sferi finansijskog poslovanja, sa ciljem da promenimo uobičajen, komplikovan i skup način investiranja u akcije i ponudimo ljudima širom sveta brza, nova i pristupačna rešenja za ulaganje novca tako da on radi za njih.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Product Owner

Belgrade  • Rok: 12.06.2020

(pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 21.03.2020

2+ years of experience in a similar position. Experience with cloud providers (Amazon AWS). Strong background in Linux administration (CentOS and Amazon Linux preferred)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Kneza Mihaila 1-3, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
03.10.2013.
PIB
108248922
Matični broj
20961082
Poslovni naziv
TradeCore d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
7311 - Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefan Pajković - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija