Arhivirani utisci o kompaniji Vega IT

Utisci stariji od 2 godine

Iskustvo · 06.09.2018
5
Preporučuje

Senior Lead

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Neverovatna kultura, izuzetna posvećenost zaposlenima, sreći na radu i ogromna fleksibilnost pri izboru projekata i timova. Kolege su uvek od pomoći, nema uopšte mesta egu i organizuje se mnogo događaja, druženja i slično. Dobra kompenzacija za rad.

Zamerke

Možda tipovi projekata mogu biti malo šarolikiji i definitivno da se radi više novih tehnologija iz domena AR-VR, AI i wearables i slično.

27
Iskustvo · 30.03.2016
5
Preporučuje

Senior Front End developer

Aleksandar J.

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Odlična radna atmosfera, uslovi rada i mogućnost za napredovanjem. Kompetentan i fleksibilan menadžment, kao i nadređeni. Beneficije u vidu privatnog zdaravstvenog osiguranja, teretane/crossfit, čestih putovanja, žurki i prijava na pun iznos plate. Odličan odnos sa humanitarnim organizacijama i IT kompanijama.

Zamerke

Lokacija, koja se uskoro menja...

58
Intervju · 08.10.2018.
Pozitivno iskustvo

Software developer junior

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Razgovor prvo sa HR potom tehnički intervju (u istom danu/terminu). Pitanja nisu teška, kroz odgovore se ide sve dublje potpitanjima da se vidi koliko znaš. Nakon intervjua dobiješ psihološki test da uradiš kod kuće. Brz feedback da li si primljen/odbijen. Ljudi koji te intervjuišu su pristojni. Intervju je bio u Novom Sadu.

9
Intervju · 26.07.2018.
Pozitivno iskustvo

Frontend developer

Milan B.

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Proces selekcije uključuje obavezan zadatak koji se radi od kuće i šalje na pregled. Zadatak nije ništa specijalno - html, sass, javascript (osnovna izrada nekog slidera slika)... Vreme procenjeno za izradu zadatka je 3 dana, a sam zadatak se realno može završiti za jedan dan. Ništa zahtevno, samo osnove frontenda. Akcenat...

13
Intervju · 06.05.2017.
Negativno iskustvo

Developer

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi krug, kratak razgovor sa HR, pa intervju sa CEO, koji je prošao ok. Na mail sam dobio psihološki test i dobio zadatak da na sledeći razgovor donesem projekat. U drugom krugu intervju sa CTO dok je CEO sedeo sa strane i slušao. CTO je bio neljubazan. Nastupio je jako grubo i nije se udostojio da me pogleda u oči dok...

40