Oglasi za posao Content Specialist

Content Specialist

CCBill SRB d.o.o.

Rad od kuće

online intervju

03.06.2022.

Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
Oglas dostupan i studentima

The CCBill Content Specialist will be primarily responsible for creating unique content for the CCBill Blog and KB. The goal of the articles is to increase traffic, generate leads, and raise brand awareness. Articles must adhere to SEO best practices and be structured to ensure clarity and usability with illustrations and clearly written text.

The CCBill Content Specialist reports to the CCBill Technical Writing Team Lead but also liaises with the Director of Business Planning, Head of Content, Director of Brand Management, and Marketing as needed to ensure all stakeholder needs, requirements, project items, and work tasks are met and completed.

Key Job Responsibilities:

 • Creates and edits blogs, knowledge base articles, website copy, white papers, and other similar forms of content.
 • Reviews, edits, and updates existing articles as needed.
 • Ensures all content is on-brand, consistent regarding style, quality, and tone of voice, and optimized for search and social promotion.
 • Works with internal resources to ensure all articles provide accurate information.
 • Works with internal editing and writing resources to review the text written prior to publication.
 • Works with the CCBill Technical Writing Team Lead, Director of Brand Management, Head of Content, and Marketing to ensure all articles align well with business, SEO, and content goals.
 • Works with the company’s Search Engine Optimization (SEO) specialists to prepare articles to be optimized for search engines and match the look-and-feel of the external websites.
 • Responsible for coordinating the display of graphics and the production of online content.

Key Skills:

 • One or more years of experience in producing web content.
 • Extremely strong, fluent written/verbal English is mandatory. Familiarity with American colloquial English preferred.
 • Previous experience in writing about Payment Processing, Fintech, eCommerce, or other related fields a plus.
 • SEO knowledge and working knowledge of HTML and CSS a plus.
 • University degree, particularly in writing, English, Journalism, Marketing or a related field a plus.
 • Ability to work with other internal teams in a variety of areas, including business/product, marketing, and editing/writing.
 • Ability to follow a style guide and to create written communication according to company-determined standards.
 • Experience in working with content management systems, WordPress in particular.
 • Ability to work independently with a high degree of creativity and professionalism.
 • Demonstrated excellent interpersonal skills.
 • Ability to interface effectively with all levels of employees, including executive management.
 • Ability to deliver content regularly and to deadlines.
Najbolji proces selekcije u 2020. – IT industrija – 3. mesto

Upoznaj kompaniju CCBill

O Kompaniji Iskustva Poslovi Plate

Ko smo mi?

CCBill je američka kompanija koja od 1998. godine razvija i unapređuje rešenja za sigurno plaćanje preko Interneta. Danas se CCBill koristi na preko 30.000 sajtova i konstantno raste kako u broju korisnika, tako i u funkcionalnostima koje pruža vlasnicima sajtova za elektronsku trgovinu. Kao jedan od vodećih brendova u industriji, CCBill obrađuje više od milijardu dolara u transakcijama, a reputaciju pouzdanog sistema održava kroz konstantne tehničke inovacije i zato radi sa velikim brojem softverskih inženjera u SAD-u i Evropi.

Uz CCBill, u okviru iste holding kompanije posluje i brend phoenixNAP koji se bavi uslugama skladištenja podataka, virtualizacije servera i upravljanja čitavom IT infrastrukturom velikih kompanija. phoenixNAP je jedna od prepoznatljivih kompanija u data centar industriji i radi sa stručnjacima u oblasti "cloud computing", "collocation" i "data center virtualization" tehnologija.

CCBill Srbija posluje od novembra 2014. u Novom Sadu, a od 2016. godine i u Beogradu. Timovi koji ovde rade prepoznatljivi su po izuzetnom talentu u različitim oblastima – od Java/JS developmenta, QA, UI i UX inženjera, cloud inženjera, tehničkih pisaca, projekt menadžera do Linux/Windows inženjera, NOC podrške, datacentar developera, softver arhitekti, korisničke i klijentske podrške i marketinga. Uprkos raznolikosti profesija, svi članovi našeg tima jednako doprinose razvoju kompanije, a to je jedna od karakteristika koja nas sve povezuje – posvećenost timu u kom svaka ideja zaista vredi.


Beograd je jedna od više lokacija na kojima phoenixNAP ima data centre i gde nudi širok dijapazon infrastrukturnih rešenja koja su u skladu sa rastućim potrebama za sveopštu povezanost.

Kako izgleda proces selekcije?

Bitno je napomenuti da i pored toga što uvek imamo otvoren veliki broj oglasa, naše kolege ne odlaze iz timova, već se naši projekti konstantno razvijaju, pa imamo stalnu  potrebu za novim zaposlenima.

Slobodno nam pošalji svoj CV i motivaciono pismo, kroz koji ćeš nam objasniti zbog čega želiš da postaneš deo našeg tima, a mi ćemo te rado kontaktirati ukoliko se tvoje radno iskustvo poklapa sa zahtevima pozicije za koju si zainteresovan/a. 

Prilikom prvog telefonskog poziva zakazuje se HR intervju. S obzirom na trenutnu situaciju, naši intervjui se održavaju putem Skype-a ili Teams-a, u zavisnosti šta ti je bliže ili draže.

Na HR razgovoru imaćeš priliku da malo bliže upoznaš našu kompaniju, saznaš više o našem razvojnom putu, projektima, tehnologijama, članovima tima, kao i o uslovima rada i benefitima koje kompanija CCBill nudi svojim zaposlenima. To je takođe i prilika da se ti nama predstaviš, da steknemo bolji utisak o tome kako se jedni drugima uklapamo u očekivanja. 

Sledeći korak je tehnički intervju, na kom je prisutan vođa ili menadžer tima za koji si konkurisao/la. Prilikom ovog razgovora možeš očekivati tehnička pitanja kako bi tvoji budući saradnici procenili da li se nivo tvog znanja poklapa sa onim što je timu u datom trenutku neophodno. Za neke pozicije se pre ove faze dobija i zadatak, a u tom slučaju ostavljamo ti dovoljno vremena da mu se posvetiš.  

Ovde se proces selekcije završava i ako se naša i tvoja očekivanja poklapaju, dobijaš ponudu! Ako ipak naša i tvoja očekivanja u tom trenutku ne idu u istom smeru, tu smo da ti damo savet na čemu da poradiš ili da te ohrabrimo da konkurišeš za neku drugu poziciju. Čak i u slučaju da ne ostvarimo saradnju, nadamo da ćeš poneti veoma prijatno iskustvo sa razgovora i upoznati nas onakve kakvi jesmo, druželjubivi i opušteni, a posvećeni svome poslu. 

Ukoliko želiš da i uživo prođeš kroz ovo iskustvo, očekujemo da nam pošalješ svoj CV ili nam se javi putem mejla, Linkedina, Infostuda ili telefona.

 

Prosečna ocena

3.5

na osnovu 4 recenzije

Mogućnost napredovanja

3.0

Beneficije

3.3

Karijera / privatni život

3.3

Iskustvo o radu

Iskustvo · 25.02.2022
1
Ne preporučuje

Training Specialist

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Plata

Zamerke

Sve u svemu jedno jako ružno iskustvo gde ne postoje pravila i procedure i gde vas mogu eliminisati i mobingovati dok ste rekli keks bilo kada, bez performance review. Menadžerka nema kapaciteta da vodi tim, govori kako ne postoje rokovi za taskove (pa potpuno promeni ploču kada vam treba njena pomoć) sve lično shvata,...

3

Prosečna neto plata

1425

Software Developer 2 plate

MIN
1250
PROSEK
1425
MEDIJANA
1425
MAX
1600

Prosečna neto plata

2050

Software Engineer 2 plate

MIN
1500
PROSEK
2050
MEDIJANA
2050
MAX
2600

Prosečna neto plata

900

Test Engineer 1 plata

MIN
900
PROSEK
900
MEDIJANA
900
MAX
900

Prosečna neto plata

750

IT Help Desk / Support 1 plata

MIN
750
PROSEK
750
MEDIJANA
750
MAX
750

Prosečna neto plata

800

Merchant Support Specialist 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MAX
800

Slični poslovi