Konkurs je istekao.

IT tehničar

Dialog d.o.o.

Beograd
Intermediate
01.12.2020.

IT tehničar je zadužen za identifikaciju, detekciju SW/HW problema i kvarova, monitoring i optimizaciju performansi sistema, IT infrastrukture i računarske mreže, analizu mrežnih operativnih sistema i opreme sa ciljem poboljšanja i dogradnje.

Uslovi:

 • Diploma tehničkog smera
 • 2 godine radnog iskustva
 • Poznavanje arhitekture računara, računarskih mreža i mrežnih protokola
 • Znanje engleskog jezika

Omogućeno školovanje i dalje usavršavanje u poslu, dobri radni uslovi i stimulativno nagrađivanje u skladu sa postignutim rezultatima.

Molimo Vas da Vašu prijavu dostavite elektronskim putem.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Dialog d.o.o.

 • Tokom 25 godina saradnje sa našim korisnicima implementirali smo i integrisali veliki broj raznih IT proizvoda i rešenja. U saradnji sa našim partnerima, posedujemo veliko iskustvo u svim vidovima poslovanja, čime smo osposobljeni da naše korisnike učinimo efikasnim i profitabilnim. Zapravo, mi to činimo svakodnevno. Dialog može obezbediti rešenja svim korisnicima koji zahtevaju mnogo od proizvoda koje koriste – HP / HPE, Microsoft, Linux, Unix, Vmware, Veeam, Cisco, Fujitsu, CA, Epson...

  • optim. odnos karakteristike/funkcionalnost,
  • integracija rešenja,
  • optimalni troškovi.

  Naši proizvodi su prilagođeni potrebama najrazličitijih korisnika u raznim granama privrede, istraživačkim i društvenim organizacijama... Upravo to dokazuje pravilno usmerenje poslovnog koncepta DIALOG. Modularnost i potpuna kompatibilnost računarske opreme, sistemske i aplikativne programske opreme, interaktivan rad,  jednostavna upotreba i održavanje su najznačajnije karakteristike informacionih sistema koje smo do sada realizovali.

  DIALOG zapošljava radnike sa dugogodišnjim stažom i velikim iskustvom u oblasti informatike.  Razvijenu i organizovanu službu održavanja čine radnici školovani u sektoru proizvodnje, asembliranja i implementacije računara u školskim centrima HP/HPE i u inostranstvu. Naši kadrovi se i dalje usavršavaju i dodatno obrazuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HP/HPE. Direktan odnos sa svetskim IT liderima danas uslovljava permanentno školovanje naših radnika, kao i praćenje novosti u  ponudi, sa ciljem efikasne implementacije novih rešenja na tržištu. Pored toga, tesno sarađujemo sa stalnim spoljnim saradnicima - specijalistima za određene oblasti poslovanja u realizaciji brojnih projekata.

  Naši radnici poseduju znanje i metodologiju za uspešnu izgradnju i optimizaciju informacionih sistema, a naši zadovoljni korisnici su neke od najvećih firmi, institucija i ustanova u Srbiji.

  Osnovni koncept Dialog-a je izgradnja savremene IT infrastrukture zasnovane na HPE proizvodima, sa instalacijom i održavanjem svetskih sistemskih rešenja.

  Razvijena i dobro organizovana služba održavanja, radnici školovani u školskim centrima HPE u delu asembliranja i implementacije, preduslov su i garancija kvaliteta naših usluga. Naši zaposleni se i dalje intenzivno usavršavaju, dodatno obrazuju i certifikuju u skladu sa razvojem proizvodnog programa HPE.

  Direktan odnos sa svetskim liderima uslovljava permanentno školovanje, kao i praćenje novina u  IT ponudi, sa ciljem efikasne implementacije savremenih rešenja na našem tržištu.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  3.0
  na osnovu 4 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  3.3
  Beneficije
  3.0
  Balans između karijere i privatnog života
  3.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Technical support
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Kompanija koja postoji preko 30 godina. Gold partner HPa u Enterprise i u računarskom delu. Redovna plata, mogućnost napredovanja. Sertifikacija zaposlenih koja važi svuda u svetu. Odlična radna atmosfera.

  Zamerke kompaniji:

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška