PHP Developer

Soprex d.o.o.

Beograd
Intermediate
02.10.2020.

PHP Developer

@Soprex

"Soprex doo” specialized in creating e-commerce solutions for our clients in Europe, mainly DACH region and Scandinavia. We built our reputation for many years, being dedicated and loyal with our partners, providing business solutions of great importance and value. We love challenging projects, together with our partners, we crate interesting solutions, new to the market. We are currently looking for people to join our team, to work with us on the new projects.

 

 

WE NEED SOMEONE WHO HAS:

 • 3+ years of experience in core PHP development
 • Understanding of object-oriented design and programming
 • Profound knowledge of core PHP 7+
 • Profound knowledge of relational databases
 • REST API protocol knowledge
 • Experience in Linux OS development environment
 • Average JavaScript, HTML, CSS skills
 • Knowledge of Git version control system
 • Usage of Composer dependency manager
 • Good understanding of software design patterns and architectures
 • Good written and verbal communication in English

Any of the points listed below will be considered as a plus

  • Knowledge of the modern PHP frameworks (Symfony, Laravel)
  • Knowledge of ORM concept
  • Attention to detail in writing technical documentation, diagrams and database schema

WE OFFER

   • Flexible working environment to create a balanced work/life schedule
   • Remote working option
   • Permanent employment after 3 months of probation period
   • Competitive salary and referral bonuses
   • Friendly team of people waiting to work with you

We are looking forward to welcome You to our team!

Please apply here: jobs@soprex.com

WHY SOPREX?

Soprex is company committed to developing outstanding software solutions and supporting continuous professional advancement of its team members. Our company is successfully expanding its clients base and product portfolio since 2003. Strong partnerships with global industry players across Europe, provide us with challenging projects, and stable growth.

Deadline for applications: 02.10.2020.

Apply here

Upoznaj kompaniju Soprex d.o.o.

 • SOPREX je domaća kompanija za razvoj softvera osnovana 2003. godine. Duže od decenije kompanija ostvaruje stabilan rast broja zaposlenih i obima poslovanja. U našem radu usmereni smo na dugoročna strateška partnerstva sa klijentima u cilju razvoja kompleksnih softverskih rešenja za velike poslovne sisteme. Ponosni smo na veoma visok nivo zadovoljstva naših partnera kako kvalitetom isporučenih rešenja tako i kvalitetom naše podrške.

  Kao kompanija bez višeslojne hijerarhije koja je orijentisana ka rezultatima, motivisani smo da stalno unapređujemo uslove rada u kompaniji, obezbedimo visok kvalitet života zaposlenih i njihov održiv profesionalni razvoj.

  Iznad svega cenimo ulaganje u znanje i sa svakim zaposlenim kreiramo individualan razvojni put. Akumulirano znanje i tehnička ekspertiza stečena tokom implementacije preko 200 projekata na efikasan način se dele unutar tima. Usavršen sistem mentorskog rada pomaže svakom pojedincu da uspešno savlada izazove i ostvari svoj puni potencijal. Svakodnevni projektni rad sa internacionalnim timovima za svakoga od nas podrazumeva i usavršavanje veština komunikacije i produbljuje našu informisanost o različitim oblastima savremenog tržišnog poslovanja.

  Principi na kojima zasnivamo naš timski rad uključuju transparentnost po pitanju razvojnih planova na nivou cele organizacije i na individualnom nivou, te po pitanju obima odgovornosti, očekivanih performansi i sistema nagrađivanja. U timu se neguje konstruktivna i efikasna komunikacija u kojoj se ceni i podstiče integritet i otvorenost. Sve to utiče na pozitivnu i stimulišuću radnu atmosferu u kojoj uživamo.

  Naš razvojni centar nalazi se u centru Beograda u Takovskoj ulici nadomak Botaničke bašte i lako je dostupan svim vidovima prevoza, a zaposlenima koji dolaze svojim automobilom obezbeđujemo godišnji popust na naknadu za parkiranje u javnoj garaži. Radna mesta su u skladu sa ergonomskim načelima, a zaposleni učestvuje u izboru opreme i tehničkih preduslova za svoj rad. Realnim procenjivanjem i optimizacijom procesa rada utičemo na to da naši zaposleni mogu neopterećeni da uživaju punim plućima u svom vremenu izvan kancelarije i svojim različitim interesovanjima.

  Imamo ambiciozne planove za dalje širenje poslovanja i želimo da se našem timu u narednom periodu pridruže nove kolege i koleginice. Najveća potreba je za profilima specijalizovanim za sledeće tehnologije: .NET, PHP, JavaScript.

  Ponosni smo na priznanje koje smo primili od portala poslovi.infostud kao kompanija sa najboljim procesom selekcije kandidata u 2015.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.7
  na osnovu 3 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  2.7
  Beneficije
  2.0
  Balans između karijere i privatnog života
  2.7
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Developer
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Redovna primanja Zamerke: (nema prostora) "Direktorka" zloupotrebljava jedinu veštinu koju poseduje - socijalnu inteligenciju - kako bi mazala koga stigne. Njena reč nema težinu jer retko ispuni ono što obeća. Koristi svaku priliku da "uštedi" na zaposlenima, pa možete očekivati povišice od 20EUR, odlaganje iste mesecima, obećavajući je sledećeg ili indirektan mobing da se vratite na posao ubrzo posle operacije iako vam je pripisan odmor. Ljude tretira kao vlastitu svojinu i ponaša se užas[1/2]

  Zamerke kompaniji:

  [2/2]no prema njima, pogotovo ako ta osoba direktno ne doprinosi profitu firme. Ne ume da gleda korak ispred, već je jedina zvezda vodilja instant cash. Povređuje ljude na razne načine, i nema predstavu o tome jer joj je fokus samo na materijalnom. Ima povremene ispade majčinskog kompleksa kad se probudi raspoložena, pa je taj dan svima lepo. Čestu komunikaciju sa njom ne možete izbeći jer se "trpa" gde stigne. Koristi HR-a da piše pozitivne recenzije na ovakvim sajtovima, umesto da promeni sebe

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  1 plata
  800 EUR / mesečno
  800 800

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija