PHP (Laravel) programer

AppWorks d.o.o.

Beograd (rad od kuće)

Adrese mesta rada

 • Beograd, Vlajkovićeva 15
Junior
29.01.2021.

Mi smo Appworks, beogradska IT kompanija u fazi brzog odrastanja, koja razvija vlastiti proizvod - platformu za mobilne aplikacije.

Širimo svoj mali ali pasionirani tim i zapošljavamo PHP (Laravel) programera.

Šta su tri stvari bez kojih ne napuštaš stan?

 • Mobilni telefon
 • Novčanik/novac
 • Ključevi

Najčešće tim redom. Ljudi pogledamo ekran telefona oko 150 puta dnevno. Naša kompanija razvija platformu za mobilne aplikacije i web sajtove, a ceo sistem je postavljen tako da je backend „mozak“ cele operacije, aplikacije plešu kako im on naredi. Nije to običan CMS. Našem timu je potreban PHP / Laravel programer, koji će raditi na daljem razvoju mozga.

Ko smo mi?

Appworks je mali tim, koji od 2013. sa puno strasti razvija platformu za Android i iOS aplikacije i za web sajtove.

Razvijamo aplikacije za medije, kao što su RTS, Politika, Insajder, Jutarnji List, Oslobođenje ali i kompanije kao što su Slovenska Turistična Organizacija, litvanska košarkaška liga, slovenačka fudbalska liga, meksički Quien, senegalski Financial Afrik i gabonski Post i druge. Više o nama: www.app-works.app

Šta očekujemo od tebe?

Očekujemo da si prilagodljiv, radoznao i da voliš da učiš. Da znaš da koristiš znanje drugih (dobar si drug sa Googlom i Stack Overflowom). Osim toga:

 • Imaš znanje i radio/la si min. 12 meseci na PHP projektima u Laravel frameworku
 • Povezivao/la si svoje programe sa različitim API-jima trećih strana
 • Tečno koristiš najbitnije front-end tehnologije
 • Godinu dana si radio sa MySQL bazama
 • Koristio si git, imaš iskustvo rada u Linux terminalu

Šta ćeš da razvijaš?

Razvili smo platformu, tako da klijentu ne „prodajemo“ razvoj za nekoliko desetina hiljada evra, pa kad on plati, počnemo da programiramo. Partneri našu platformu iznajmljuju, za pristupačan iznos, a mi je dopunjavamo i unapređujemo iz meseca u mesec.

Tvoj posao biće dalji razvoj back-enda koji opslužuje aplikacije i sajtove, kao i rad na instancama postojećih partnera, integrisanje servisa trećih strana, povezivanje sa Instagramom, Twitterom, Youtubeom, Facebookom, kao i sa servisima poput Google Ad Manager, Firebase, Huawei Mobile Services i mnogo više. Uključivaćeš se i u full-end razvoj, uključujući i prilagođavanje izgleda i strukture naših sajtova i aplikacija.

Šta nudimo?

Nudimo redovno zaposlenje uz konkurentnu zaradu. Radimo uzbudljive stvari i nismo još imali saradnika koji kod nas nije dosta napredovao. Javi nam se, dođi da vidiš šta smo razvili dosad, da ti objasnimo šta znače „skraćeni petak“ i „ideje sa Walterom“, ali pre svega da razgovaramo o tome da li bi Appworks bio mesto za tebe.

Gde ćeš da radiš?

Naše kancelarije su u Vlajkovićevoj 15, tako da se u krugu od 1.000 metara od nas nalazi najmanje 6 naših klijenata koje volimo. Ako proširimo krug na par hiljada kilometara, broj istih se značajno povećava. Atmosfera i način rada odgovarati ljudima kojima odgovara rad u manjim timovima, gde je tvoja odgovornost veća, ali i napredak isto tako.

U trenutku objave oglasa, ceo tim radi od kuće, a gledamo šta ćemo dalje. Do tada, Slack, Zoom i Freedcamp i rad sa svog računara.

Prijavi se

Upoznaj kompaniju AppWorks d.o.o.

 • Beogradski Color-Videotop je deo grupe preduzeća sa poslovnim jedinicama u Mariboru, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, sa tri ključna područja poslovanja: izdavaštvo i mediji, video-igre i izdavaštvo knjiga. U Sloveniji izdajemo 14 magazina, od toga 6 vodećih izdanja u svojim segmentima (Lepota & Zdravje, Bravo, Grazia, FHM, OK!,...), u Hrvatskoj 6 izdanja (Ljepota & Zdravlje, Grazia, Brava Casa...), a zastupnici smo vodećih izdavača video igara, među njima je i najveći globalni izdavač Activision Blizzard.

  Srpski ogranak je pojačan od 2011. godine, sa ciljem razvoja novih digitalnih proizvoda za teritoriju Srbije, ali i kao razvojni centar za regiju. U Beogradu se bavimo grafičkim dizajnom, programiranjem web portala i web trgovina, a primarni cilj u narednom periodu je razvoj novih medijskih tehnologija koje će doneti novi vir prihoda, a s vremenom nadomestiti postojeće programe.


  Pogledaj profil kompanije
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca / Ask the employer.

Potvrdi

Greška