Konkurs je istekao.
Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Carlsberg Srbija d.o.o.

 • Carlsberg Grupacija predstavlja zajednicu uspešnih brendova, uspešnih trenutaka i, što je najvažnije, uspešnih ljudi. Sve naše zaposlene ujedinjuje „žeđ za uspehom” i strast da konstantno rastemo, razvijamo se i budemo najbolji.

  Sa više od 40.000 zaposlenih, Carlsberg Grupacija predstavlja jednu od četiri najveće internacionalne pivare na svetu. Sa ponosom ističemo da  pod svojim krovom okupljamo različite kulture, ljude i brendove.

  Carlsberg Grupacija uspešno posluje na svih pet kontinenata, a posebno jaku tržišnu poziciju ima u Zapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Aziji. Naš bogat proizvodni portfolio broji više od 500 pivskih brendova kreiranih za sve generacije, za svaki ukus i za svaki životni trenutak.

  Naš najpoznatiji brend Carlsberg jedno je od najomiljenijih i najtraženijih piva na planeti. Pored toga, imamo i širok spektar vodećih pivskih brendova na svim lokalnim tržištima.

  Naša strategija je da uporno i kontinuirano pomeramo granice u pivarskoj industriji, da širimo i usavršavamo proizvodni potrfolio, da smo stalno fokusirani na naše klijente, kupce i potrošače i da dajemo pozitivan primer drugim kompanijama na polju inovacija i društvene odgovornosti.

  Liderske kompetencije koje poseduju naši ljudi, omogućavaju im da odgovore svim zahtevima savremenog poslovanja, kao i da se suoče sa izazovima u budućnosti.


  Pogledaj profil kompanije
Slični poslovi se učitavaju...
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška