Konkurs je istekao.

Specijalista/Specijalistkinja za aplikativnu podršku

Sberbank Srbija a.d.

Beograd
Intermediate
27.09.2019.

logo_31186

Sberbank, vodeća finansijska institucija u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja i jedna od najprofitabilnijih institucija na svetu, posvećena je stvaranju harmoničnog odnosa sa svojim klijentima, unapređenju njihovih života, ostvarenju njihovih snova i želja i potpunom međusobnom poverenju. Preko 70 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da ste na pravom mestu.

Potreban nam je:

Specijalista/Specijalistkinja za aplikativnu podršku

u Službi za informacione tehnologije
Beograd

Opis posla:

 • Analiza i optimizacija procesa u banci
 • Napredna podrška korisnicima u radu sa bankarskom aplikacijom
 • Analiza biznis zahteva, projektovanje rešenja, kreiranje specifikacije i praćenje implementacije softverskih
 • modifikacija i novih softverskih rešenja

Od Vas očekujemo da posedujete sledeće kompetencije/znanja/veštine:

 • Fakultetsko obrazovanje (PMF, FON, ETF, ekonomski fakultet)
 • Najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • Znanje engleskog jezika
 • Poznavanje bankarskih proizvoda i procesa
 • Programiranje u Oracle SQL–u i PL/SQL-u
 • Kvalitet/Preciznost
 • Fleksibilnost
 • Saradnja/Timski rad
 • Poznavanje InCorso sistema i iskustvo u radu sa bankarskom aplikacijom ASSEBA smatraće se kao prednost

Ukoliko smatrate da ispunjavate gore navedene uslove i zainteresovani ste da se prijavite za ovu poziciju, molimo vas da popunite Prijavni formular klikom na dugme "Konkurišite" koje se nalazi u dnu ove stranice. Samo i jedino prijave primljene preko Web sajta biće prihvaćene. Biografije, odnosno prijave koje stignu putem e-maila ili pošte neće biti uzete u obzir.

*Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Rok za konkurisanje: 27.09.2019.

Konkurs je istekao.

Upoznaj kompaniju Sberbank Srbija a.d.

 • Sberbanka je jedna od najprofitabilnijih finansijskih institucija u svetu i vodeća banka u Rusiji sa tradicijom od preko 170 godina poslovanja koja nudi nove proizvode zasnovane na najvišem kvalitetu i najsavremenijim tehnologijama. Sberbanka Srbije je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mikro, mala, srednja i velika preduzeća. 

  Naš cilj je da gradimo trajne, harmonične odnose sa našim klijentima tako što posvećujemo pažnju njihovim potrebama i nastojimo da postanemo banka koja nikada ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su krediti, garancije, razni oblici depozita, platne transakcije u zemlji i inostranstvu (uključujući i one u ruskim rubljama), menjački poslovi, elektronsko bankarstvo, i druge. Pružanje finansijskih usluga i podrška preduzećima, malim i srednjim kompanijama, preduzetnicima i građanima je osigurana. Bankarski savetnici imaju individualni pristup svakom klijentu i pružaju im uslugu koja je specijalno kreirana da odgovori na njihove potrebe i standarde. 

  Sberbank Srbija je članica Sberbank Evropa AG koja upravlja mrežom od 10 univerzalnih banaka u deset država centralne i istočne Evrope: Austrija, Slovačka, Češka, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Ukrajina i Nemačka.  Banka posluje u ukupno 282 ekspozitura i ima 4.900 zaposlenih.  

  Preko 100 miliona klijenata Sberbanke je dokaz da smo na pravom putu.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  2.0
  na osnovu 1 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  2.0
  Beneficije
  1.0
  Balans između karijere i privatnog života
  2.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Asistent
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Dosta pozitivnih ljudi, lepo radno okruženje, stalno novi izazovi, redovna primanja.

  Zamerke kompaniji:

  Ostajanje prekovremeno koje nije plaćeno, krađa tuđih uspeha i sabotaža od strane pretpostavljenih da bi progurali svoje ljude ili sebe. Grozan način ophođenja kod otpuštanja (dali su jednom direktoru da otpusti ljude pa su onda njega otpustili). Bezrazložna otpuštanja, dodeljivanja bonusa ljudima koji ne zaslužuju.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija