Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

Prva Devoxx konferencija na Balkanu

2 min    0

Prva Devoxx konferencija na Balkanu, Voxxed Days Belgrade, biće održana 1. i 2. oktobra u Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Beogradu i postaviće Srbiju na mapu najvećih evropskih dešavanja u oblasti tehnologije. (više)

24.08.2015.

Meetup #10 JS Belgrade

1 min    0

Nakon predavanja Stephana Bonnemanna, JS Belgrade 5. septembra u 16 časova u Domu omladine organizuje predavanje Martina Kleppea.  On će u okviru ovog predavanja objasniti kako se lepi i ekspresivni programi koji mogu da stanu u 1024 bajtova mogu smestiti u jedan tvit čistog JavaScripta i HTML-a. (više)

21.08.2015.

Startitova Kickstarter kampanja i ti :)

1 min    0

Ovog vikenda (22. avgust), u 12 časova na Kalemegdanu (kod Karlove kapije) organizacija SEE ICT će lansirati ambicioznu Kickstarter kampanju za izgradnju Startit centra. Ovom prilikom organizovano je druženje, upoznavanje i snimanje zajedničkog videa, kako bi se predstavila veličina zajednice. (više)

19.08.2015.

DesCon konferencija

1 min    0

Kolektiv Belgrade Hacklab organizuje prvu DesCon konferenciju, koja će biti održana od 21. do 23. avgusta, u umetničkom eksperimentalnom prostoru ITS-Z1 u Ritopeku. Ovo okupljanje je zanimljivo po tome što sadržaj događaja kreiraju sami učesnici na licu mesta. (više)

18.08.2015.

Aktuelni oglasi – Java, .NET, iOS, PHP i drugi

2 min    0

Nova radna nedelja – novi IT oglasi na sajtu Helloworld.rs! Trenutno se na sajtu nalazi 488 oglasa za posao u IT struci, ali se trudimo da se taj broj iz dana u dan povećava, kako bismo vam pružili više mogućnosti za posao iz snova :) (više)

17.08.2015.

Pioneers of the Balkans startup takmičenje

1 min    0

Pioneers of the Balkans i Belgrade Venture Forum zajednički objavljuju početak najvećeg startup pitching takmičenja u regionu. Pozivamo vas da dođete danas, 11. avgusta u 17h u KC Grad (Braće Krsmanović 4) na prvo okupljanje u Beogradu. (više)

11.08.2015.

Google postaje deo nove kompanije Alphabet

2 min    0

Google je juče objavio velike novosti kada je u pitanju njihova korporativna struktura. Kao deo promene, menja se struktura poslovanja, ali i samo ime kompanije – od sada je zvanični naziv Alphabet. (više)

Aktuelni oglasi – Java, .NET, C#, PHP i drugi

2 min    0

U drugu sunčanu nedelju avgusta sajt Helloworld.rs ulazi sa 485 IT oglasa. Od toga je 347 namenjeno programerima, 39 QA inženjerima, 28 Sistem administratorima, 26 oglasa je u kategoriji UX Dizajn, 22 za menadžerske pozicije, 16 – Podrška i 7 – Prodaja/konsultanti. (više)

10.08.2015.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška