IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

EESTech Challenge

EESTech Challenge predstavlja internacionalno takmičenje sa ciljem da poveže ambiciozne studente širom Evrope i omogući im sticanje novih znanja i veština iz oblasti elektrotehnike i računarstva. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Big Data Analysis, i održaće se 10. marta 2018. godine na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. (više)

postavljeno: 14.02.2018

[Hakovanje benzinske stanice]

NIS i ICT Hub organizuju hakaton „Hakovanje benzinske stanice“ od petka, 2. marta do nedelje, 4. marta u prostorijama Playgrounda(više)

postavljeno: 13.02.2018

Prva Kanban Board Game radionica

Agile Serbia organizuje Kanban radionicu 21. februara u 18 časovaStartIT Centru u Novom Sadu, Kanban radionica je odlična prilika da poboljšate svoje znanje o ovom Agile framework-u kroz interaktivnu igru “Kanban Board Exercise”. (više)

postavljeno: 09.02.2018

R Ladies meetup #2

Drugi R Ladies meetup u Beogradu je zakazan za utorak, 13. februar u Startit Centru sa početkom od 18 časova. (više)

postavljeno: 08.02.2018

Kreiranje small business websajtova u WordPressu

Zanimljiv interaktivni čas sa fokusom na korišćenje bržeg procesa prilikom kreiranja websajtova održaće se 16. februara sa početkom od 18:30 časova. Sa ovim načinom rada bez obzira da li kreirate websajt u WordPress-u ili u HTML-u imaćete bolju komunikaciju sa klijentima.

(više)

postavljeno: 06.02.2018

Nešto se agilno krčka u aprilu...

Sve više kompanija, posebno u IT industriji, odlučuje se da svoje poslovanje zasniva na Agilnom pristupu. Kompanije koje koriste Agile iz dana u dan jačaju svoje performanse i njihovi zaposleni su zadovoljniji. (više)

postavljeno: 06.02.2018

OrganiCity Hakaton#2 - servisi i aplikacije za bolji Novi Sad

OrganiCity Hakaton#2 će se održati u subotu, 10. februara u Startit Centru sa ciljem razvijanja servisa koji pomažu građanima Novog Sada da se reše određeni izazovi i/ili ideje. (više)

postavljeno: 02.02.2018

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi ,,Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!” organizuje Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Niš sa ciljem da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i olakša potragu za prvim radnim iskustvom. Sajam će se održati jubilarni, deseti put, 5. i 6. marta 2018. godine u holu Elektronskog fakulteta Univerziteta u Nišu. (više)

postavljeno: 31.01.2018
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija