Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

26.01.2023. ·
1 min

Meetup za C/C++ profesionalce: TDD pristup i održivi kod

Prvi LoGeek Night online meetup ove godine posvećen je trenutno aktuelnim C/C++ temama: Test-Driven Development (TDD) pristupu u razvoju softvera, sa posebnim akcentom na moderni C/C++ development, kao i održivom kodu. (više)

HelloWorld
0
24.01.2023. ·
1 min

Krug zdravlja

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje – kada ponudimo uslugu više Dobrodošli u Krug zdravlja! (više)

HelloWorld
0
24.01.2023. ·
1 min

”Gradsko sunce” u MSUB

Zadovoljstvo nam je da čestitamo otvaranje retrospektivne izložbe Mrđana Bajića ”Nepouzdani pripovedač” 24. septembra u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, kojom prilikom je Wiener Art kolekcija pozajmila Bajićev crtež ”Gradsko sunce” (2011), koji se od 2012. godine nalazi u našoj zbirci. (više)

HelloWorld
0
24.01.2023. ·
3 min

Otvorena vrata Levi9 kancelarije za srednjoškolce

Kraj prethodne godine obeležile su mnoge aktivnosti, a ona koja nam je posebno draga je poseta đaka IT odeljenja beogradskih gimnazija Levi9 kancelarijama. Sama ideja za organizaciju ovakvog događaja došla je od naših prijatelja iz Inicijative “Digitalna Srbija” (DSI), organizacije čija je Levi9 članica, a kao aktivnost u okviru USAID projekta "Nova pismenost" koji realizuju već 3 godine. Za težnju da se premosti jaz između mladih ljudi i njhovih budućih poslova i poslodavaca Levi9 ima sluha i uvek se rado odazivamo ovakvim inicijativama. (više)

HelloWorld
0
23.01.2023. ·
6 min

Budućnost arhitekture i umrežavanja vozila

Continental-ov grupni sektor Automotive jedan je od nekoliko vodećih dobavljača u automobilskoj industriji. Unutar sebe ima pet dinamičnih, snažnih i fleksibilnih poslovnih oblasti, koje uz oblast za softversku i sistemsku izvrsnost čine Continental ključnim igračem za globalni razvoj automobilske industrije. Zajedno, ove oblasti predstavljaju stubove nosače Automotive sektora, i doprinose razvoju inovativnih rešenja za mobilnost sutrašnjice. Poslovne oblasti imaju misiju da razvijaju budućnost u kojoj naša rešenja doprinose bezbednosti i sigurnosti, budućnost u kojoj je sve uvezano i u kojoj su naša rešenja ubedljiva i prihvatljiva od strane korisnika – proizvođača i potrošača. (više)

HelloWorld
0
23.01.2023. ·
1 min

Sve je spremno za Founder Institute Serbia Graduation događaj!

Founder Institute akcelerator program je globalno najznačajniji pre-seed program za startape, a na jesen 2022. godine svoj FI put započeli su inovativni timovi i osnivači kompanija iz Srbije i regiona. Nakon četiri meseca vrednog rada, dinamičnih nedeljnih sesija, saradnje sa iskusnim međunarodnim timom mentora i ogromne posvećenosti razvoju poslovnih prilika, došlo je vreme za slavlje i svečano diplomiranje! (više)

HelloWorld
0
23.01.2023. ·
1 min

Classroom 1104

Another successful project is behind us! (više)

HelloWorld
0
23.01.2023. ·
1 min

Apex completion party

Sanne group has recently been acquired by Apex Group Ltd, another global financial services provider. The £1.51bn takeover of then-listed rival Sanne, was announced in August 2022 and the combined entity now has roughly $3trn in assets under administration or management globally. Defined by a culture of exceptional service, developing long-term relationship to enable client’s success, previously spreading over 23 jurisdictions around the world, Sanne has now become a part of an even larger group with over 80 offices in 38 countries worldwide and more than 10,000 employees. We celebrated becoming a part of one of the leaders in the industry at Apex completion party in our offices in September and we look forward to the opportunities that will arise from bringing our valuable experience and amazing teams together. Exciting times are ahead, and the future looks bright! (više)

HelloWorld
0
20.01.2023. ·
3 min

Da li se isplati plaćeni kurs

Svaki mladi developer sanja o, sada već mitološkom scenariju gde radi/raducka za hiljadu evra mesečno. Odnosno, otkad je počela ova inflacija, verovatno je to sad dve hiljade evra. Međutim, isti taj mladi developer se dobro zapita o isplativosti kada vidi da neki kurs košta 100 dolara. Uf, da li mi se isplati toliko dati za kurs?   (više)

Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.