19.09.2018. ·
1 min

Besplatni kursevi programiranja

HelloWorld
0
Besplatni kursevi programiranja

Fondacija „Centar za mlade talente“ i ove godine organizuje kurseve programiranjaC početni, C napredni, C++, C#. Kursevi su besplatni.

Tehnologija je svuda oko nas i biće sve zastupljenija. Bez nje već sada ne možemo da zamislimo život. Pogledaj oko sebe i shvatićeš da za sve što radimo koristimo neki softver. Softverske alate koristimo na računarima, mobilnim telefonima, u mnogim kućnim aparatima. Softver upravlja saobraćajem i elektrodistributivnim sistemima.

Za onlajn praćenje kurseva neophodno je da posedujete PC računar (sa operativnim sistemom Windows 8 ili novijim), zvučnike i da imate pristup internetu. Početak onlajn nastave  je planiran u drugoj polovini oktobra 2018. godine o čemu ćete biti obavešteni imejlom.  Ne postoji rok za prijavljivanje. 

Paralelno sa onlajn nastavom biće organizovani i oflajn kursevi za jednu grupu učenika za svaki kurs (20 učenika po kursu). Učenici koji se opredele za ovaj vid slušanja nastave, a žele da upišu početne kurseve (C osnovni A, C osnovni B i Matematika K1) polagaće test iz matematike. Datum testiranja bice naknadno objavljen

Za više informacija posetite veb-stranu: www.cmt.edu.rs

Oceni tekst

3
13 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima