Besplatni kursevi programiranja
Opšti IT

Besplatni kursevi programiranja

19.09.2018. | 1 min

Fondacija „Centar za mlade talente“ i ove godine organizuje kurseve programiranjaC početni, C napredni, C++, C#. Kursevi su besplatni.

Tehnologija je svuda oko nas i biće sve zastupljenija. Bez nje već sada ne možemo da zamislimo život. Pogledaj oko sebe i shvatićeš da za sve što radimo koristimo neki softver. Softverske alate koristimo na računarima, mobilnim telefonima, u mnogim kućnim aparatima. Softver upravlja saobraćajem i elektrodistributivnim sistemima.

Za onlajn praćenje kurseva neophodno je da posedujete PC računar (sa operativnim sistemom Windows 8 ili novijim), zvučnike i da imate pristup internetu. Početak onlajn nastave  je planiran u drugoj polovini oktobra 2018. godine o čemu ćete biti obavešteni imejlom.  Ne postoji rok za prijavljivanje. 

Paralelno sa onlajn nastavom biće organizovani i oflajn kursevi za jednu grupu učenika za svaki kurs (20 učenika po kursu). Učenici koji se opredele za ovaj vid slušanja nastave, a žele da upišu početne kurseve (C osnovni A, C osnovni B i Matematika K1) polagaće test iz matematike. Datum testiranja bice naknadno objavljen

Za više informacija posetite veb-stranu: www.cmt.edu.rs


(11 osoba je glasalo, prosečna ocena: 3)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška