20.03.2019. ·
1 min

Certified Scrum Master 15 i 16. aprila

HelloWorld
0
Certified Scrum Master 15 i 16. aprila

Dolazak sertifikovanog Scrum trenera Devana Morisa u Beograd, prvorazredni je događaj za agilnu zajednicu i sve one koji su zainteresovani za usavršavanje u agilnom i Scrum-u i sticanje vrednih serifikata: Sertifikovan Scrum Master i Sertifikovan Product Owner.

Devan Moris, sertifikovani Scrum trener iz Amerike, održaće dva dvodnevna treninga zaredom i radionicu  Comunity Day, besplatnu za polaznike oba treninga.

Devanovo iskustvo u agilnoj transformaciji poznatih kompanija poput Johnson&Johnson, Allstate, Farm State, Trans Canada, Awana Clubs, Capital One, Experian i mnogih drugih, udruženo sa višegodišnjim iskustvom u treninzima za Scrum Mastera i Product Ownera najavljuju visok nivo i kvalitet treninga.

Namenjen je onima koji žele da otpočnu karijeru iz Scrum-a te im je potrebno sažeto i sistematizovano znanje iz ove agilne metodologije, ali je jednako namenjen i onima koji već koriste Scrum, a do sada nisu imali zvaničan seritifikat Scrum Alliance. Takođe ga preporučujemo HR stručnjacima, manadžerima projekata, izvršnim direktorima, biznis analitičarima i svim onima koji  žele da se bliže upoznaju sa  principima Scrum- a i kroz praktičan, interaktivan trening razumeju  suštinu ove agilne metodologije.

Svi detalji o treningu nalaze se na sledećeg linku.

Interesovanje za edukaciju u agilnom i Scrum-u neprestano raste. Poslovi koji podrazumevaju pomenuta znanja i veštine na tržištima rada sve su traženiji i sve bolje plaćeni, a broj kompanija koje prepoznaju značaj agilnih transformacija sve je veći. Smatra se da preko 70% kompanija u IT sektoru već koristi Scrum.

Kompanija Agile Humans zahvaljujući saradnji sa najboljim trenerima Scrum Alliance organizuje ovu vrstu treninga u Srbiji i time dokazuje spremnost i otvorenost domaćeg IT sektora i ali i vansoftverskih industrija za agilnu transformaciju i edukaciju.

 

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima