20.03.2019. ·
2 min

Certified Scrum Product Owner trening 17 i 18. aprila

HelloWorld
0
Certified Scrum Product Owner trening 17 i 18. aprila

Dolazak sertifikovanog Scrum trenera Devana Morisa u Beograd prvorazredni je događaj za agilnu zajednicu i sve one koji su zainteresovani za usavršavanje u agilnom i Scrum-u i sticanje vrednih serifikata: Sertifikovani Scrum Master i Sertifikovani Scrum Product Owner. Devan Moris će održati dva dvodnevna treninga zaredom a nakon toga i radionicu Comunity Day, besplatnu za polaznike oba treninga.

Devanovo iskustvo u agilnoj transformaciji poznatih kompanija  poput Johnson&Johnson, Allstate, Farm State, Trans Canada, Awana Clubs, Capital One, Experian i brojnih drugih, udruženo sa višegodišnjim iskustvom u treninzima za Scrum Mastera i Product Ownera najavljuju visok nivo i kvalitet treninga.

CSPO je važan trening za buduće Product Ownere i sve one koji su već na ovoj važnoj poziciji u svojoj kompaniji a žele da usavrše znanje i steknu odgovarajući sertifikat. Trening  će vam omogućiti  da ovladate veštinama upravljanja proizvodom i kompleksnim odgovornostima koje sobom nosi uloga Product Ownera.  Naučićete kako da upravljate Product backlog-om i kako da napravite prioritete u product backlog-ovima u odnosu na usvojene vrednosti, kako da vodite Sprint Review, pripremite Sprint Planning, skalirate Scrum projekat i kako da merite uspeh.

U okviru praktičnog dela treninga vežbaćete, pored ostalog, kako da izbegnete pogrešne procene Product Owner-a. Po završetku treninga stičete sertifikat Certified Scrum Product Owner velike sertifikacione kuće Scrum Allinance koji je cenjen svuda u svetu.

Više detalja o samom treningu na sledećem linku.

Interesovanje  za edukaciju u agilnom i Scrum-u neprestano raste. Poslovi koji podrazumevaju pomenuta znanja i veštine na tržištima rada sve su traženiji i sve bolje plaćeni a broj kompanija koje prepoznaju značaj agilnih transformacija sve je veći. Smatra se da preko 70% kompanija u IT sektoru već koristi Scrum.

Kompanija Agile Humans zahvaljujući  saradnji sa najboljim trenerima Scrum Alliance organizuje ovu vrstu treninga u Srbiji i time dokazuje spremnost  i otvorenost  domaćeg IT sektora i ali i vansoftverskih industrija za agilnu transformaciju i edukaciju.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima