14.03.2023. ·
1 min

ChatGPT je Stigao na Slack – Evo Kako Da Mu Pristupite

ChatGPT je Stigao na Slack – Evo Kako Da Mu Pristupite

Biznis platforma za slanje poruka integrisala je ChatGPT AI mogućnosti u svoj proizvod kako bi pružila veću produktivnost svojim korisnicima. 

Salesforce je odlučio da se udruži sa ChatGPT tvorcem, kompanijom OpenAI, kako bi ovu naprednu AI tehnologiju integrisala u svoju Slack platformu. 

ChatGPT aplikacija za Slack optimizuje način na koji profesionalci komuniciraju međusobno i pomaže im da sačuvaju jedan od najvažnijih poslovnih resursa – vreme. 

Aplikacija donosi brojne funkcije koje su dizajnirane da ubrzaju pisanje poruke i njihovo čitanje. 

Slack korisnici sada mogu da maksimalno iskoriste napredne funkcije pisanja koje poseduje ChatGPT i koji je u stanju da izbaci kompleksniji tekst za svega nekoliko sekundi. 

Vlasnci Slack naloga jednim klikom će moći da prođu kroz najnovije konverzacije uz pomoć AI tehnologije koja će sažimati ono najvažnije. Ova opcija dostupna je za kanale i threadove, kako bi poslovni ljudi u svakom trenutku bili informisani o najnovijim zbivanjima. 

Posebno interesatna jeste i opcija istraživačkog portala. Slack korisnici mogu da pristupe ChatGPT istraživačkim mogućnostima kako bi isporučili dobro istražene poruke bez potrebe da napuštaju aplikaciju ili pristupaju nekom endžinu za pretragu. 

Ova saradnja trenutno se nalazi u beta test fazi i još nije dostupna javnosti. Međutim, postoji OpenAI Slack app lista čekanja na koju možete da se prijavite kako biste dobili pristup beta test verziji. 

Kako biste se kvalifikovali, potrebno je da navedete način na koji ćete koristiti OpenAI Slack aplikaciju.

Oceni tekst

0
Uroš Jelić Uroš Jelić

Nekada IT novinar, a sada PR u tehnološkom svetu koji svaki dan gleda da otkrije i nauči nešto novo i to prenese na druge (silom ili milom). Pogotovo kada je potreban savet za kupovinu telefona.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga