16.10.2018. ·
2 min

Devogame je počeo!

HelloWorld
0
Devogame je počeo!

Studenti širom Evrope takmičiće se treću godinu za redom, ali ko će ove godine biti Devogame pobednik?

Devoteam, ekspert za digitalnu transformaciju velikih organizacija u EMEA, danas je lansirao novu verziju Devogame-a, ovogodišnju, a treću po redu igru za studente iz Francuske, Nemačke, Holandije, Srbije i Luksemburga. Studenti se takmiče u timovima (2-5) kako bi rešili misteriju i osvojili glavnu nagradu. Za Devoteam ovo je prilika da upozna nove, inovativne talente, odnosno potencijalno nove zaposlene u Devoteam Srbiji.

Studenti imaju 2 nedelje da registruju svoje timove na sajtu devogame.devoteam.com, počev od 8. oktobra. Nakon registracije studenti pristupaju virtuelnoj igri "Phantom Mission" u kojoj treba da pronađu rešenja za niz logičkih problema i zagonetki.

Po dva najbolja tima iz svake zemlje biće odabrana da prezentuju svoj rad u TEDx formatu u sedištu Devoteam kompanije, u Parizu, 14. decembra. Najboljem timu sleduje glavna nagrada – obezbeđen put i učešće na sajmu električnih uređaja CES, u Las Vegasu, u januaru 2019. godine. Članovi žirija su Stanislas de Bentzmann, predsednik i ko-osnivač kompanije.

Devoteam, i Anthony Priestman, EMEA biznis development menadžer za razvoj klaud platforme u kompanji Red Hat.

"Devogame je prilika za studente da rade na inovativnin tehnološkim rešenjima, kao i da nauče više o tome šta sve karijerni put u IT industriji nudi,” rekao je Devoteam menadžer za Srbiju, Nenad Stefanović. “Kako Devoteam kompanija nastavlja sa rastom, sada imamo snažniju potrebu ne samo za studentima tehničke struke poput inženjera, već i za netradicionalnim profilima studenata koji imaju želju da usavrše svoje IT veštine ili smatraju privlačnim neke nove grane IT industrije, poput veštačke inteligencije.”

Devoteam planira da u Evropi primi 2,000 novih zaposlenih do kraja 2018. godine, a da u 2019. nastavi sa zapošljavanjem sveže svršenih studenata. Devoteam Srbija trenutno ima više od 90 zaposlenih i planira da svoj tim poveća za još 65 novih entuzijasta u narednim mesecima, pa je ovo jedinstvena prilika za ostvarivanje direktnog kontakta sa potencijalno novim zaposlenima.

Devoteam Srbija

Devoteam Srbija deo je globalne Devoteam grupacije, inovativne IT konsultantske kompanije, čije se sedište nalazi u Parizu, Francuska. Sa više od 20 godina iskustva i 6500 zaposlenih posvećenih svom poslu, u 18 država širom Evrope i Bliskog Istoka, jedna je od vodećih firmi u svojoj oblasti, Devoteam svojim korisnicima pruža inovativna, digitalna rešenja, a partnerima pouzdanog saradnika, poput Google, RedHat, ServiceNow, Microsoft, SalesForce, Amazon, HP, CA i još mnogih drugih.

Neke od tehnologija i rešenja koje Devoteam koristi su Enterprise Application Integration (EAI), API menadžment, Data and Analytics, DevOps, Software Development i Managed Services.

Kao član Devoteam grupe, Devoteam Srbija gradi potpuno jedinstven poslovni model, koji objedinjuje rad u kancelariji i direktnu saradnju sa klijentima. Osnovna delatnost kompanije je pružanje softverskih usluga iz oblasti implementacije naprednih rešenja, zasnovanih na širokom spektru softverskih platformi, kao što su TIBCO, Oracle Fusion, Software AG webMethods, Progress Software, AUREA Software, Java i razne druge.

Mi smo Devoteam, digitalni transformejkeri.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima