11.10.2017. ·
2 min
· [ Vreme: subota, 14.10.2017. 13:30h ]

IT čajanka – panel o zapošljavanju u IT-ju

IT čajanka – panel o zapošljavanju u IT-ju

U okviru ovogodišnjeg regionalnog online sajma zapošljavanja i obrazovanja “Virtualni dani karijera i znanja”, u subotu 14. oktobra, održaće se IT panel na temu zapošljavanja u IT industriji.

Zajedno smo jači

Sa željom da dođemo do odgovora na sve nedoumice kandidata, prošle nedelje smo skupljali vaša pitanja za poslodavce. Na predstojećem panelu ćemo razgovarati sa HR-ovima IT kompanija kako bismo zajedno definisali „boljke“ domaćeg IT-ja, izazove sa kojima se bore kandidati (ali i poslodavci) i podelićemo iskustva jednih i drugih.

Cilj nam je da zajedničkim snagama pokrenemo diskusiju zarad poboljšanja situacije u domenu zapošljavanja u ovoj dinamičnoj struci. Razmenom iskustava i mišljenja pokušaćemo da otkrijemo tajne sastojke za dobre IT oglase za posao, prijave, uspešne prve IT korake, promenu posla, sticanje potrebnog iskustva i svašta još nešto što stane u zacrtanih sat, sat i po vremena.

Učesnici i ostali vilenjaci

Pored HR-ova IT kompanija, na panelu će učestvovati i predstavnik organizacije Startit, kao i jedan moćan junior, koji će sa nama podeliti svoju priču o ulasku u IT.

Imena? Bićemo malo misteriozni, da vas zagolicamo i podstaknemo da dođete da se upoznamo, zajedno pijemo čaj, jedemo slatkiše i ćaskamo o domaćem IT tržištu :)

Od kuće ili kod nas?

Kako god želiš :) Panel će se održati u prijatnom ambijentu Startit centra u Beogradu (Savska 5), 14. oktobra u 13:30. Svi koji su prehlađeni, na putu ili opravdano sprečeni da dođu, moći će da prate panel i putem live streama. Na našoj Facebook stranici ćemo objaviti link.

Ko pita, taj ne skita (a dobije i poklon)

Pozivamo vas da nam na licu mesta ili putem chata postavite pitanja, kako bismo panel oblikovali u zanimljivu i korisnu diskusiju. Na taj način indirektno doprinosite domaćem IT-ju. Mali korak za učesnike panela, ali veliki za IT zajednicu :) A čekaju vas i HelloWorld pokloni.

Vidimo se na IT čajanci u subotu! ;)

via GIPHY

Oceni tekst

5
12 glasova
Tamara Prodanović Tamara Prodanović

Diplomirana novinarka, slučajno zalutala u IT vode. Danas vodi HelloWorld tim, a ćaskanje sa programerima joj i ponedeljak pretvori u praznik. U slobodno vreme ne sedi za kompjuterom. Barem ne uvek.

4 komentara

Luka Petrović Luka Petrović 11.10.2017.
0
0

@tamara Svidja mi se tvoj opusten i vrcav stil pisanja. Svaka cast!

Tamara Tamara 13.10.2017.
0
0

Hvala Luka! ;)

Selen Selen 12.10.2017.
0
0

Iskreno, bulšit...

Marko Marko 14.10.2017.
0
0

Bravo Tamara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga