15.03.2020. ·
1 min

ITAcademy besplatni online kursevi

ITAcademy besplatni online kursevi

ITAcademy je međunarodna škola za najtraženije IT profesije, sa sedištem u mirnom delu Beograda. Organizacioni je deo kompanije LINK group, osnovane 1998. godine.

Ostanite kod kuće i iskoristite vreme na najbolji mogući način – usavršavajući svoja znanja i veštine. Svake nedelje moći ćete da se prijavite za nove besplatne online kurseve, od kurseva programiranja, preko kurseva iz oblasti dizajna i CAD-a, do kurseva stranih jezika i IT biznis veština.

Kurseve ćete pohađati preko najsavremenije Distance Learning platforme, kreirane po standardima vodećih svetskih univerziteta. Ova platforma za učenje na daljinu dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju.

Više o kursevima dostupno je ovde.

 

Oceni tekst

3
8 glasova
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

Tatjana Obadić Tatjana Obadić

Master ekonomista, zakoračila u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Za vas, svakodnevno istražuje i povećava broj IT oglasa. Ukoliko ste postavili pitanje na kontakt@helloworld.rs, postoji velika verovatnoća da vam je baš ona odgovorila. Ukoliko niste – jedva čeka da vas čuje. Kada ste željni druženja sa IT zajednicom, bacite pogled na najave dešavanja da vidite gde vas sve vodi. U slobodno vreme svoj nestašni duh smiruje časovima joge, zaljubljenik u knjige i putovanja. Raduje se zimi.

1 komentar

Marko Milojevic Marko Milojevic 08.11.2020.
5
2

Zavrsio sam ITAcademy kako bi oni rekli "tradicionalno" - pohaljao sam nastavu u njihovim prostorijama 2 puta nedeljno a pre upisa mi je bilo receno da ce nastava biti 3 puta nedeljno. Od njih vise ne bi uzeo ni jedan kurs cak ni onaj online. Ni jednu pozitivnu star ne mogu reci o njima. Sto se tice njihovih predavaca naravno da nemam pozitivan komentar. Gledali su sto pre da zavrse predavanje i da izadju, bez ijednog dodatnog objasnjenja. Za novac koji sam platio uopste nisu bili dostupni. Rade po starom i zastarelim programu. Jako neljubazni! Kada sam pitao profesora Lalatovica zasto mi ne odgovara na meil, on je rekao da to ne koristi tj da ne odgovara "studentima sa ITAcademy i da je jako zauzet"......

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga