12.11.2021. ·
1 min

Održan panel na temu prilika za zapošljavanje u gejming industriji u Srbiji

Održan panel na temu prilika za zapošljavanje u gejming industriji u Srbiji

Protekle nedelje, 5. novembra, održan je prvi u nizu događaja koji promovišu inicijativu francuskog instituta "Studiraj u Francuskoj, radi u Srbiji". Panel na temu “Prilike za zaposlenje u Srbiji u oblasti gejming industrije” moderirala je Milica Todorović (Ubisoft), a učesnici su bili Emanuel Delamar (Plaine Images), Relja Bobić (Udruženje igara Srbije) i Jelisaveta Lazarević (Svi za sve). 

Panelisti su govorili o motivaciji, strasti prema poslu i okolnostima koje navedu ljude da odaberu svoja zanimanja. Predstavljen je i presek tržišta zapošljavanja u gejming industriji u Srbiji. Svi govornici su predstavili svoje kompanije i njihove potrebe za zapošljavanjem kandidata u narednom periodu. 

Najdinamičniji deo panela je usledio kada su se i prisutni uključili u diskusiju, postavljajući brojna pitanja. gde je Predstavljena je i podrška Poslovi Infostud grupe ovoj inicijativi, koja je u skladu sa misijom "činimo srbiju boljim mestom za rad".

Program "Studiraj u Francuskoj, radi u Srbiji" je namenjen studentima završnih godina studija i omogućava im da završe master studije uz stipendiju. Za više informacija o ovom programu potrebno je poslati mejl na adresu: Vesna.Adamovic@institutfrancais.rs

 

Oceni tekst

5
2 glasa
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga