Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

Želiš bolji posao? Više od 1200 oglasa za seniore i mediore čeka te na HelloWorld.rs!

1 min    2

Bilo da tražiš novi posao ili samo želiš da budeš u toku sa ponudom na IT tržištu rada, na HelloWorld.rs dostupno je više od 1200 poslova za iskusne IT kandidate. Seniori i mediori najveće šanse za zaposlenje imaju u oblasti programiranja, sistemske administracije i menadžmenta.  (više)

14.06.2021.

Tu počinje tvoja IT karijera: Više od 150 oglasa za juniore na HelloWorld.rs

1 min    0

Ako si početnik u IT svetu i tek tražiš svoje mesto pod suncem, praksu ili posao potraži među više od 150 oglasa za juniore.  (više)

07.06.2021.

Evo prilike da promeniš posao: Više od 1200 oglasa za seniore i mediore

1 min    0

Bilo da aktivno tražiš posao ili su leptirići u stomaku odavno prestali da rade kada pomisliš na projekat, zadatke i ekipu koja te čeka na poslu, pa želiš da vidiš šta se traži na tržištu - na HelloWorld.rs ćeš pronaći pregršt prilika. Više od 1200 poslova čeka mediore i seniore! (više)

31.05.2021.

Za JavaScript programere nema krize

1 min    0

IT tržite nesumnjivo i nezaustavljivo raste, pa je i tražnja za IT kandidatima sve veća. Iako se često može čuti da se pojedine IT pozicije teško zatvaraju, rastuća poseta našem sajtu, kao i porast broja konkurisanja pokazuju da je prisutno veliko interesovanje kandidata. Analizirali smo više od 3000 oglasa za posao objavljenih od početka godine na najvećem sajtu za zapošljavanje IT kandidata, HelloWorld.rs.  Poslodavci pretežno traže kandidate sa višegodišnjim iskustvom, pa je u skladu sa tim, 62% oglasa za posao namenjeno je mediorima, 28% seniorima, dok je svega 10% oglasa namenjeno juniorima. (više)

27.05.2021.

Infostud organizuje takmičenje za programere i ekonomiste – BizKod v5

1 min    0

Infostud grupa već petu godinu organizuje takmičenje namenjeno studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i Ekonomskog fakulteta u Subotici.  (više)

26.05.2021.

Zakorači u IT svet: 145 oglasa čeka juniore na HelloWorld.rs

1 min    0

Znamo da nije jednostavno pronaći prvo zaposlenje ili praksu, pogotovo kada imaš malo ili uopšte nemaš radnog iskustva. Na HelloWorld.rs više od 140 prilika za zaposlenje čeka juniore u IT svetu. Najviše prilika je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Podrške i QA.  (više)

25.05.2021.

Ovo je tvoj trenutak: više od 1200 oglasa za seniore i mediore na HelloWorld.rs

1 min    0

Sajt HelloWorld.rs trenutno nudi blizu 1400 prilika za zaposlenje IT kandidata u različitim oblastima. Najveće šanse za zaposlenje imaju kandidati sa višegodišnjim iskustvom I to u oblasti programiranja, menadžmenta I sistemske administracije. Za mediore je dostupno više od 800 radnih mesta, dok je za seniore više od 410 prilika.    (više)

14.05.2021.

 1 2 3 4 Sledeća 

Autori

SVI AUTORI
  • Ivan Kuzmanović

  • Tamara Dragićević

  • Tamara Prodanović

  • Jovana Milosavljević

  • Uroš Jelić

  • Nevena Savić

  • Tatjana Obadić

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška