06.04.2022. ·
1 min

Šta donose izmene na stranici za prijavu

Šta donose izmene na stranici za prijavu

Ako si redovan korisnik našeg sajta, sigurno znaš da se trudimo da proces traženja posla učinimo što jednostavnijim.  Ovog puta te izmene očekuju na stranici za prijavu/registraciju. Promena se ogleda u tome što, jednom zajedničkom registracijom, sada možeš da pristupiš sajtu helloworld.rs, poslovi.infostud.com i startuj. com. 

HelloWorld.rs je, kao što znaš, najveća baza IT oglasa za posao i informacija o poslodavcima. 

Poslovi.infostud.com je sajt za zapošljavanje sa najvećom ponudom oglasa za posao u različitim oblastima rada. 

Startuj.com je sajt namenjen mladima, koji su na početku svoje karijere. 

Kao registrovani korisnik našeg sajta, moći ćeš istim pristupnim podacima da se uloguješ na sva tri sajta Poslovi Infostud grupacije sajtova za zapošljavanje: helloworld.rs, poslovi.infostud.com, startuj.com

Stranica za prijavu/registraciju sada izgleda ovako: 

Prikaz stranice za registraciju ili prijavu korisnika

Ukoliko si osim na helloworld.rs, registrovani korisnik na poslovi.infostud.com ili startuj.com istom mejl adresom, biće potrebno da postaviš novu, zajedničku šifru za svoj nalog. 

stranica za promenu šifre

Nadamo se da će ti ova promena dodatno olakšati i ubrzati proces traženja posla, a mi ćemo kao i do sada nastaviti da tražimo načine da taj proces dodatno unapredimo. 

Oceni tekst

5
16 glasova
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

2 komentara

Aleksandar Cvjetan Aleksandar Cvjetan 07.04.2022.
0
0

AltTab nalogu se ne moze pristupiti

Bojana Ćirić Bojana Ćirić 07.04.2022.
0
0

Zdravo Aleksandre, Hvala ti za komentar. Greška je sada ispravljena, a ukoliko slučajno i dalje ne možeš da se prijaviš probaj da obrišeš kolačiće. Pozdrav, Bojana.

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga