Blog Autori Bojana Ćirić
Bojana Ćirić

Bojana Ćirić

44

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

Svi tekstovi autora

20.04.2021. ·
1 min

IT Čajanka – Juniori pitaju seniore

Dragi juniori i svi koji se tako osećate u nekoj od IT oblasti, u ponedeljak, 26. aprila organizujemo IT Čajanku gde ćete imati priliku da čujete “tajne zanata”. Čajanka se održava putem Zoom platforme sa početkom u 18h. (više)

16.04.2021. ·
1 min

Čekaš pravu priliku? Potraži posao među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

Na HelloWorl.rs trenutno je dostupno više od 1400 prilika za zapooslenje! Najveća ponuda poslova je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Menadžmenta i QA. Poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je tako najveća ponuda za meriode i zatim seniore, a manja za juniore. Zato za početnike imamo poseban nedeljni presek oglasa za posao.   (više)

16.04.2021. ·
1 min

ITkonekt Dev Days: prilika da čujete svetske IT eksperte

HelloWorld.rs kao najveća domaća IT zajednica i vodeće mesto za zapošljavanje IT kandidata, nastavlja dugugodišnju uspešnu saradnju sa IT-konektom.  (više)

13.04.2021. ·
1 min

Više od 150 prilika za početnike čeka te na HelloWorld.rs

Znamo da prvi posao (ili praksu) nije lako pronaći. Zato smo se odlučili da ti izdvojimo po 5 oglasa za juniore iz kategorija sa najvećom ponudom. Najveća je ponuda u oblasti Programiranja, slede Prakse, pa Sistemska administracija i QA. (više)

09.04.2021. ·
1 min

Želiš promenu? Pogledaj ponudu IT poslova na HelloWorld.rs!

Ako ti se čini da je “komšijina trava zelenija” i da je tvojim kolegama u drugim firmama bolje nego tebi na trenutnom radnom mestu, na pravoj si adresi – pogledaj nedeljni presek oglasa i pronađi priliku za sebe. Uz to, saznaj dodatne informacije o poslodavcu koji ti je interesantan u rubrici IT Insajder. (više)

06.04.2021. ·
1 min

Zakorači u IT svet: Pronađi svoj prvi posao na HelloWorld.rs

Ako si početnik u IT svetu i tek tražiš svoje mesto pod suncem, prvu praksu ili posao potraži među više od 160 oglasa za juniore: (više)

02.04.2021. ·
1 min

Ugrabi priliku: pronađi novi posao na HelloWorld.rs!

Na sajtu HelloWorld.rs trenutno te čeka 1408 prilike za zaposlenje! Najviše ih je u kategoriji Programiranje, Sistemska administracija, zatim Menadžment, QA i Podrška. (više)

26.03.2021. ·
1 min

Sve što je važno za juniore na jednom mestu – HelloJunior kategorija na blogu!

Ni u jednoj oblasti nije lako biti početnik. Imaš puno pitanja, ne znaš kome da ih postaviš, vrebaš prilike na svakom koraku, a one nikako da se pojave, nisi siguran koja oblast rada, koje tehnologije su za tebe pravi izbor... (više)