11.01.2023. ·
2 min

Predstavljamo nove profile poslodavaca na HelloWorld.rs

Predstavljamo nove profile poslodavaca na HelloWorld.rs

U zavisnosti od toga koliko dugo koristiš naš sajt, sa rečenicom “držimo korisnike kao malo vode na dlanu” si se susreo jednom ili sto jednom, dragi korisniče. Da to nije samo fraza, govore manja i veća unapređenja funkcionalnosti na sajtu, a sve u skladu sa očekivanjima i potrebama naših korisnika. To nas dovodi do teme iz naslova – promena u profilu poslodavca.

Do sada već i vrapci na grani znaju koliko je svima na domćem IT tržištu važno da saznaju sve što mogu o kompaniji pre nego što prihvate ponudu ili se prijave za posao/praksu. Upravo taj proces informisanja smo se potrudili da pojednostavimo i držimo u fokusu.

Poslednji pozdrav beskrajnom skrolu

Kada je naš tim osmišljavao prve profile kompanija na HelloWorldu, potrebe korisnika, kao i trendovi, bili su nešto drugačiji nego danas. Tako smo imali sve informacije na jednoj stranici, do kojih se dolazilo (beskrajnim) skrolovanjem ili klikom na željenu sekciju. Zahvaljujući direktnoj komunikaciji koju imamo sa korisnicima, uvideli smo da su sada potrebe drugačije. I dalje ćeš moći da pronađeš sve važne informacije o kompaniji na jednom mestu, ali je raspored sekcija i način prikaza drugačiji (da ne kažem - jednostavniji). Svaka sekcija je stranica za sebe, što znači da ćeš brže i jednostavnije moći da saznaš baš ono što želiš o kompaniji.

Koje sekcije čine profil kompanije

Osim promene redosleda i načina prikazivanja, neke sekcije su se spojile, neke izdvojile, pa te tako sada u profilu kompanije očekuje sledeće:

O kompaniji – saznaj osnovne informacije o kompaniji, tehnologije koje koristi, beneficije koje pruža svojim zaposlenima.

Iskustva – u meniju će ti se prikazati broj iskustava o radu i sa intervjua koje možeš da pročitaš za datu kompaniju. U ovoj sekciji da očekuje zbirni pregled: prosečna ocena za kompaniju, kao i pojedinačne stavke:

  • Menadžment kompanije;
  • Balans karijera-privatni život;
  • Zadovoljstvo projektima;
  • Beneficije;
  • Timska atmosfera;
  • Mogućnost napredovanja.

Ispod toga te očekuju pojedinačna iskustva koja su naši korisnici napisali.

Plate – u meniju ćeš moći da vidiš koji je to broj plata koje su korisnici uneli za datu kompaniju. Klikom na sekciju će ti se prikazati detaljnije informacije.

Oglasi – bilo da aktivno tražiš posao ili samo želiš da budeš u toku sa ponudom poslova date kompanije, u ovoj sekciji ćeš pronaći potrebne informacije: poziciju, rok konkursa, potrebne tehnologije.

 

Nadamo se da će ti novi prikaz profila olakšati pronalazak informacija koje su ti potrebne.

Piši nam kako ti se čine ove promene :)

Oceni tekst

5
18 glasova
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

1 komentar

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga