23.10.2019. ·
1 min

Održan prvi Management 3.0 događaj u Srbiji!

HelloWorld
0
Održan prvi Management 3.0 događaj u Srbiji!

U petak i subotu (18. i 19. oktobra) u Novom Sadu, održan je prvi Management 3.0 Foundation Workshop u Srbiji, u organizaciji kompanije BRIDGE Communications.

Management 3.0 Foundation Workshop je jedinstveni događaj koji kombinuje teorijska i praktična znanja iz agilnog liderstva sa značajnim fokusom na alatima koji mogu da se primene u radu odmah nakon radionice.

Prvobitno je osmišljena za timove koji se bave razvojem softvera, međutim, danas može da se primeni u radu sa svim vrstama timova u različitim tipovima kompanija.

Trener na ovom događaju bio je Vladimir Kelava koji ima četiri godina iskustva u ulozi Scrum Mastera, tri godine iskustva kao Team Lead i dve godine primene Management 3.0 alata i mindset-a. Od 2019. je i zvaničan predavač u okviru Management 3.0 organizacije. Danas radi u Schneider Electric DMS NS kompaniji na poziciji Team Lead-a u timu koji radi na razvoju SCADAe nove generacije.

Svaki deo ove radionice bio je prožet konkretnim vežbama kako bi polaznici na licu mesta mogli da isprobaju naučene alte i shvate kako mogu da ih primene u praksi. Takođe, nakon svake vežbe polaznici su imali mogućnost da podele svoja iskustva, utiske i nove uvide sa ostalima kako bi zajedno učili na najbolji mogući način.

Samo neki od komentara učesnika su:

Sjajno! Puno novih alata primenljivih u praksi. Svideo mi se odnos predavača i polaznika, materijal nastave, apsolutno sve! – Milana Ceković, Project Manager @ Bridge Waterlabs

Dosta novih pogleda na menadžment i organizaciju, praktičnih alata i ideja. – Ivan Đermanović, Head of Operations @ MENU Technologies

Odlično organizovan trening. Sve pohvale za predavača i način prezentovanja teme. Primerima je objašnjeno sve prezentovano. – Branka Vašalić, Scrum Master @ Wireless Media

Više informacija o ovoj radionici možete pronaći i na ovom linku.

Oceni tekst

4
9 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima