13.10.2021. ·
2 min

Počeo je najveći online Regionalni sajam poslova!

Počeo je najveći online Regionalni sajam poslova!

Počeo je najveći online Regionalni sajam poslova!

U saradnji sa partnerskim sajtovima MojPosao.net iz Hrvatske, MojPosao.ba iz Bosne i Hercegovine, Vrabotuvanje.mk iz Makedonije, Deloglasnik.si iz Slovenije, regionalni online sajam zapošljavanja organizuje se XII godinu za redom.

Sajam traje od 13. do 20. oktobra, a možeš ga posetiti klikom ovde.

Na sajmu učestvuje više od 60 poslodavaca, koji nude više od 600 prilika za zaposlenje. od čega je 16 IT poslodavaca i 160 IT oglasa!

Poslodavci su grupisani u 5 tematskih kapsula: Trgovina, Proizvodnja, Usluge, IT i Startuj - kapsula za mlade. 

Kao i prethodne godine, imaš mogućnost da se poslodavcima obratiš putem chat-a. Iskoristi priliku da dobiješ odgovore na pitanja koja do sada možda nisi imao/la kome da postaviš.

Poslodavci koji traže pojačanje za svoje IT timove u Srbiji su:  Brid Video, Infostud, Ximedes, Netconomy, HomeStory, ComTrade, Perficinet, MDPI,  Umlaut, EXLRT, Roaming Networks, Helbiz, FIS, Engineering Software Lab, BtoBet, Qualysoft Informatics, Playstudios Int. Europe.

POSETI ŠTANDOVE IT POSLODAVACA

Vebinar: Kako do prvog posla u IT-u

Vebinar se održava 18. oktobra sa početkom u 18 časova, putem Zoom platforme. Ako si na početku svoje IT karijere i pitaš se kako do prvog posla, biće ti korisno da čuješ Milicu Lazić (Helbiz), Bobana Pavlovića (Umlaut), Anu Vukotić (Robert Bosch) i Vanju Mimić (Perficient).

Više informacija o vebinaru, kao i formu za prijavu, potraži na sledećem linku.

Lov na blago

Regionalni online sajam poslova donosi i zanimljivu igru Lov na blago. Cilj igre je da posetiš što više štandova i time stekneš veću šansu da „uhvatiš“ nagradnu ikonicu. Kada ugledaš ikonicu, klikni na nju i upiši se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možeš osvojiti JBL bežične slušalice ili 1 od 20 poklon paketa

Istraživanje

Trudimo se da olakšamo proces pronalaženje posla. Zato nam je potrebna tvoja pomoć i minut tvog vremena za popunjavanje ankete o tržištu rada u 2021. godini. Anketu možeš popuniti klikom na sledeći link.

Oceni tekst

5
8 glasova
Bojana Ćirić Bojana Ćirić

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština za traženje posla. Voli da piše, povremeno preteruje i istražuje zašto se ljudi ponašaju baš na određeni način.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima