28.05.2019. ·
2 min

Postanite Scrum Master

HelloWorld
0
Postanite Scrum Master

Zasto je Scrum Master deseto najtraženije zanimanje u svetu, i zašto ovakve oglase za posao sve češće srećemo? Koliko je uloga Scrum Mastera bitna u savremenom načinu rada u kompanijama? Sve ove odgovore i sertifikat da možete svoju karijeru da usmeravate u traženom pravcu trendova koje diktira tržište poslova na treningu Scrum Master 30. i 31. maja u Beogradu. Trening drži Jasmina Nikolić, jedan od 10 Scrum profesionalaca u Srbiji, agilni kouč, predavač Agilne organizacione kulture na Le Sella univerzitetu u Barseloni, član Scrum Alliance i Agile Alliance.

Sve veći broj kompanija iz raličitih sektora okreće se agilnim metodologijama (Amaznon, Microsoft, Apple, Google, Nordeus, McKinsey, Tom Tom, eFront, Trizma, GoDaddy, Ericsson). Sve veći broj oglasa za posao ističe i vrednuje kompetencije i iskustvo iz Scruma i Agilnog. Samo prema podacima mreže Linkedin, u svetu se pojavljuje na stotine hiljada oglasa ovog zanimanja, a na stotine u regionu.
Zanimanja iz Scruma su među najplaćenijim poslovima širom različitih industrija.

Ovaj dvodnevni trening fokusiran je na razumevanje i primenu agilnog okvira za projektni menadžment – Scrum. Kroz kombinaciju teorije i praktičnih vežbi, naučićete o Agilnom, Scrum ulogama, procesima, ceremonijama i artefaktima, razumećete kako da primenite Scrum metodologiju u svom okruženju. Scrum vam omogućava fasilitaciju efikasnosti procesa rada, promoviše zdravu organizacionu kulturu i kreiranje kvalitetnih proizvoda, u skladu sa tržišnim potrebama.

Sve detalje treninga možete naći na linku.  Prilikom prijave ukoliko u napomenu navedete: "HelloWorld" obezbeđeno vam je 20% popusta na Scrum Master trening.

Scrum i Agilne veštine i kompetencije – brza reakcija na promenjive potrebe tržišta, brža isporuka, veća fleksibilnost, transparentnost, predvidljivist, osposobljavaju vas za promenjivo tržište rada i poslove budućnosti. Potražnja za Scrum Masterima je ogromna, i predstavlja izbor karijere sa dugoročnom perspektivom.

Po prvi put ovaj traženi trening drži domaći trener, koji ima svetsku karijeru i reputaciju.  

Proverite zašto se sve veći broj ljudi opredeljuje za agilni karijerni put.

Oceni tekst

4
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima