Semos education - besplatni treninzi

Semos Education se priključio inicijativi #DigitalnaSolidarnost, i organizovao besplatne treninge na temu Front End programiranja, #Microsoft i AWS #Cloud servisa, kao i raznih drugih tema iz oblasti IT-ja, u želji da vam pomognu da korisno iskoristite vreme provedeno kod kuće za vreme pandemije #Covid19.

Sada je vreme da naučite nove veštine:
- da napravite prve korake u #ReactNative-u
- da postavite solidne osnove u oblasti arhitekture na #AWS-u
- da naučite koliko je moćan #PowerBI na primeru korona virusa

Virtuelna učionica - učenje bez granica

Nakon prijave, u narednih nekoliko dana će vam poslati link sa pristupom za virtuelnu učionicu. Obuke se izvode uživo, a broj mesta je ograničen. Svaka obuka traje oko 60min, i podrazumeva predavanje i interaktivni deo sa profesorom.

Semos Education ima bogato iskustvo u sprovođenju obuka i treninga kroz virtuelne učionice. Online učenje čini znanje mnogo dostupnijim, otvarajući velike mogućnosti za brži i lakši rad na usavršavanju željenih veština. Virtuelne učionice su savremen metod učenja, koji se posebno razvija u oblasti informacionih tehnologija.

Ukoliko imate pitanja, potrebna vam je pomoć pri izvođenju praktičnih vežbi ili dodatno usmerenje, trener je tu za vas na isti način kao i u realnoj učionici. Sve što je potrebno je da postavite pitanje, i da poslušate savet trenera.

Ove nedelje dopunjuju kalendar novim besplatnim obukama i terminima.

(5 osoba je glasalo, prosečna ocena: 3)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija