23.03.2020. ·
1 min

Semos education - besplatni treninzi

HelloWorld
5
Semos education - besplatni treninzi

Semos Education se priključio inicijativi #DigitalnaSolidarnost, i organizovao besplatne treninge na temu Front End programiranja, #Microsoft i AWS #Cloud servisa, kao i raznih drugih tema iz oblasti IT-ja, u želji da vam pomognu da korisno iskoristite vreme provedeno kod kuće za vreme pandemije #Covid19.

Sada je vreme da naučite nove veštine:
- da napravite prve korake u #ReactNative-u
- da postavite solidne osnove u oblasti arhitekture na #AWS-u
- da naučite koliko je moćan #PowerBI na primeru korona virusa

Virtuelna učionica - učenje bez granica

Nakon prijave, u narednih nekoliko dana će vam poslati link sa pristupom za virtuelnu učionicu. Obuke se izvode uživo, a broj mesta je ograničen. Svaka obuka traje oko 60min, i podrazumeva predavanje i interaktivni deo sa profesorom.

Semos Education ima bogato iskustvo u sprovođenju obuka i treninga kroz virtuelne učionice. Online učenje čini znanje mnogo dostupnijim, otvarajući velike mogućnosti za brži i lakši rad na usavršavanju željenih veština. Virtuelne učionice su savremen metod učenja, koji se posebno razvija u oblasti informacionih tehnologija.

Ukoliko imate pitanja, potrebna vam je pomoć pri izvođenju praktičnih vežbi ili dodatno usmerenje, trener je tu za vas na isti način kao i u realnoj učionici. Sve što je potrebno je da postavite pitanje, i da poslušate savet trenera.

Ove nedelje dopunjuju kalendar novim besplatnim obukama i terminima.

Oceni tekst

4
14 glasova

5 komentara

milovan dzakovic milan milovan dzakovic milan 09.05.2021.
0
0

Vracate mi prijavu sa prigovorom da moram popuniti sva obavezna polja!!?? Ja nevidim koja to polja jos trebam popuniti! POPUNIO SAM POLJA : ime, i : Email, drugih polja nema osim komentar. ne razumem zasto bi komentar bio obavezan!? TO JE OSNOVNI PROBLEM OVAKVOG KONTAKTA; a pogotovu ucenja. Mi ucenici smo IT laici i kad se pojavi ovako nesto u pocetku, cesto odustajemo, a to vam nije svrha, a ni nama.

Vlada Ceferjanovic Vlada Ceferjanovic 27.08.2021.
1
1

Sve najlepše interesuje me it  administrator ..  pozdrav vlada

Miki Miki 14.09.2021.
0
0

Dodje i 14.septembar i ništa se ne dešava.

Edvard Cingeli Edvard Cingeli 10.12.2021.
0
0

Prijavio sam se zadanašnju obuku, ali ništa ne dešava.

 26.05.2022.
0
0

I sign up for today's and I am waiting for the training and I hope I can get what I want here thank you

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga