29.04.2021. ·
1 min

Studenti na misiji očuvanja običaja

HelloWorld
0
Studenti na misiji očuvanja običaja

Prošle godine, dolazak uskršnjih praznika  slutio je praznik bez porodičnog okupljanja i druženja. Međutim, organizacija studenata We are the FUTURE of IT sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija Crystal Pigeon pronašli su način da održe duh zajedništva.

Osmislili su aplikaciju za Android i iOS uređaje koja simulira tradicionalno kucanje jajima. Korisnici mogu da ukrase jaje i pozovu protivnika na tradicionalan izazov. Cilj igrice je što brže kliktati po protivničkom jajetu na ekranu, a igra se završava kada jednom od igrača puknu oba vrha na jajetu.

Besplatnu aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: http://onelink.to/eggsmash

Ova igrica beleži 300 000 odigranih igara širom sveta, a ove godine nastavlja misiju i donosi novine koje će pomoći da se običaj kucanja jajima proširi i zaživi ne samo u krugu porodice. Od sada, moguće je odmeriti snage sa bilo kojim nasumičnim igračem, bilo gde u svetu, koji takođe čeka na izazov. Za svakog igrača beleže se XP bodovi pomoću kojih se rangira na globalnoj rang listi.

Nakon uspešne misije spašavanja Uskrsa, tradicija se nastavlja! Bilo da smo uživo ili online, nastavljamo da širimo duh praznika i radost uskršnjih običaja.

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima