22.05.2015. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 23.05.2015. ]

Sutra počinje ITkonekt, prvi IT sajam zapošljavanja u Srbiji

HelloWorld
0
Sutra počinje ITkonekt, prvi IT sajam zapošljavanja u Srbiji

U subotu, 23. maja, počinje ITkonekt, prvi sajam zapošljavanja u Srbiji namenjen IT zajednici. Sajam se održava u Crown Plazi u Beogradu, trajaće dva dana, a  posetioce očekuje vrlo zanimljiv program, ali i šansa za zaposlenje.

Naime, na predstojećem sajmu tehnološke kompanije predstaviće više od stotinu otvorenih radnih pozicija. Radna mesta u IT industriji predstaviće kompanije Cosmic Development, Humanity, Manpower, VIP, Trizma, Telenor,Efront, Vast, Comtrade, Performance tehnologies, Computerland, Holycode, Seavus, DDOR, Dunav osiguranje, IBM, youngculture, Puzzle softver, Conveo solutions, Prodyna, Adecco, EY, RT RK i drugi, a posetioci će moći da saznaju i koje su to pozicije trenutno otvorene u Microsoft Development centru u Srbiji, glavnom partneru sajma.

Na ITkonekt manifestaciji 23. i 24. maja paralelno će se održati ITjobfair, GameSpace i ITconference od 10 do 18 časova.

Konferenciju možete da pratite putem live stream-a, klikom na link, a celokupni program se nalazi na zvaničnom sajtu događaja.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će Helloworld.rs biti jedan od partnera ITkonekt-a. Ovom prilikom pozivamo vas da posetite naš štand, proćaskate sa nama i osvojite simbolične nagrade :)

Oceni tekst

1 osoba je glasala, prosečna ocena: 4

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga