25.06.2019. ·
1 min

Trening za Professional Scrum Developera - prvi put u Srbiji

HelloWorld
0
Trening za Professional Scrum Developera - prvi put u Srbiji

Prvi trening iz agilnih inženjerskih praksi kod nas, u Beogradu od 10. do 12. jula, 2019.

Na ovom trodnevnom treningu polaznici će imati priliku da nauče šta je Scrum i kako da ga upotrebe u razvojnom timu kako bi kreirali dobar softver. Savladaće teoretski i praktično dobre inženjerske prakse i na jednom zatvorenom sistemu provežbati čitav proces. Kroz simulaciju sprintova polaznici će proći kroz različite etape, prepreke i izazove kako bi tačno razumeli šta je Scrum a šta nije.

Trening je namenjen svima onima koji su na početku usvajanja Scruma i žele da prodube razumevanje ove metodologije.

Prvenstveno je kreiran za potrebe divelopera ali i svih članova razvojnog tima koji žele da nauče osnove ili steknu širu sliku o Scrumu. Namenjen je dizajnerima, analitičarima, testerima, projektnim menadžerima.

Nakon ovog treninga bićete u prilici da uz stečeno znanje polažete test za Professional Scrum Developera i steknete veoma cenjen i tražen sertifikat sertifikujuće kuće Scrum.org. Na kursu se koristi generički program Python. Polaznici će raditi u paru kako bi integrisali pair programming i Scrum.

Trening drži Bogdan Doroslovac, C/C++ razvojni inženjer, trenutno jedini Professional Scrum Trener (PST) na teritoriji Srbije. Bogdan je i Professional Scrum Developer (PSD), Professional Scrum Master II sertifikujuće kuće Scrum.org. Od nedavno i Leading SAFe Agilista, sertiifikovan  na treningu u organizaciji kompanije Agile Humans. Tokom protekle tri godine predmet posebnog interesovanja su mu embedded - ugradni sistemi i njihova integracija sa agilnim metodologijama. Cilj mu je da polaznici na treningu usvoje set kompetencija i steknu adekvatno iskustvo neophodno da bi postali dobri Scrum developeri.

Polaznici koji uspešno polože test postaju sertifikovani Professional Scrum Developeri (PSD).

Više informacija možete naći na linku. Prilikom prijave ukoliko u napomenu navedete: "HelloWorld" obezbeđeno vam je 20% popusta na trening.

Oceni tekst

3
3 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima