19.04.2020. ·
1 min

Virus nam ipak neće ukrasti Uskrs!

HelloWorld
0
Virus nam ipak neće ukrasti Uskrs!

Zbog novonastale situacije u državi i pridržavanja mera izolacije, Uskrs bi ove godine mogao da ostane bez tradicionalnog tucanja jajima i zajedničkog okupljanja porodice i prijatelja gde se ovaj običaj godinama sprovodi uz druženje. 

Međutim, organizacija studenata We are the FUTURE of IT sa novosadskog Fakulteta tehničkih nauka i kompanija Crystal Pigeon pronašli su način da održe tradiciju.

Osmislili su igricu koja omogućava korisnicima da ukrase svoje jaje i potom pozovu prijatelja na tucanje jajima. Cilj igrice je što brže kliktati po protivničkom jajetu na ekranu, a igra se završava kada jednom od igrača puknu oba vrha na jajetu. Igrica je razvijena za Android i iOS uređaje i vrlo je jednostavna za korišćenje.

Aplikaciju možete preuzeti na sledećem  linku: http://onelink.to/eggsmash.

Odabirom željenih boja ili fotografije svako može da personalizuje svoje jaje, a za one koji su se služili drvenim i nalivenim jajima u ovom okršaju, imamo loše vesti – ona nisu u ponudi. Igra je fer, a pobeda još slađa! Pobedniku se pridružuje protivnikovo jaje u kolekciju osvojenih jaja. 

Osim toga što možete da se takmičite sa prijateljima i porodicom, svaki korisnik se rangira na globalnoj rang listi. Ko zna, možda se ispostavi da ste baš vi svetski šampion ove igre.

Oceni tekst

5
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima