02.10.2018. ·
1 min

Vreme je da programeri regiona ponovo odmere snage svog koda

HelloWorld
0
Vreme je da programeri regiona ponovo odmere snage svog koda

Na prošlogodišnjem Virtuelnom Hakatonu u kom su učestvovali programeri iz regiona pobedu i prve tri nagrade su odneli programeri iz Hrvatske, dok su se naši programeri našli na petom mestu. Ove godine je vreme da programeri ponovo odmere snage svog koda i osvoje neku od vrednih nagrada.

Deveti regionalni sajam zapošljavanja i obrazovanja Virtuelni dani karijera i znanja 2018, ove godine biće održan od 3. do 10. oktobra, na adresi http://dankarijera.com/RS/. Kao i prethodnih godina, sajam se realizuje u saradnji sajtova Poslovi.infostud.com, te Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine. U vreme trajanja sajma, paralelno će se održati i regionalni Virtuelni Hakaton.

Za sve koji žele da odmere snagu svoga koda s programerima iz Srbije, Hrvatske i BiH, tu je Virtuelni Hakaton, online platforma za rešavanje programskih zadataka u pet programskih jezika: C++, Java, JavaScript, PHP, Phyton3.

Na kraju takmičenja najbolje očekuju i vredne nagrade - dron, GoPro kamera, gejmerske slušalice i mnoge druge.

Možete programirati iz sopstvene sobe, omiljenog kafića ili coworking prostora. I ne, ne morate da budete budni celu noć. Niti raditi pitch nakon završetka. Niti vući prijatelje za rukav da okupite tim. Dovoljno je da pronađete mesto sa odličnom internet konekcijom i naoružate se brzinom i koncentracijom, a dobro će vam doći i malo takmičarskog duha.

Kako ne biste propustili Hakaton, ostavite vaše podatke.  Na mail adresu stiže obaveštenje o početku Hakatona. :) 

Oceni tekst

2
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima