02.04.2020. ·
<1 min

WPAkademija – Besplatni WP kursevi

WPAkademija – Besplatni WP kursevi
Na sajtu wpakademija.rs su trenutno dostupna tri WordPress kursa u vidu besplatnih video lekcija.

Svaka lekcija ima video materijal i skriptu, a nakon nekoliko pređenih lekcija postavljeni su kvizovi za proveru znanja.

WordPress je izuzetno lak za učenje i rad, te je upravljanje sadržajem postalo dostupno i ljudima koji nemaju tehničko znanje. Takođe, dovoljno kompletan, da služi kao platforma na kojoj su izrađeni mnogi veliki sajtovi i web aplikacije.

Dostupni kursevi su  WordPress Troubleshooting, Razvoj WordPress dodataka, REST API, a budući WordPress majstori mogu im pristupiti na sledećem linku.

Oceni tekst

4
16 glasova
Tatjana Obadić Tatjana Obadić

Master ekonomista, zakoračila u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Za vas, svakodnevno istražuje i povećava broj IT oglasa. Ukoliko ste postavili pitanje na kontakt@helloworld.rs, postoji velika verovatnoća da vam je baš ona odgovorila. Ukoliko niste – jedva čeka da vas čuje. Kada ste željni druženja sa IT zajednicom, bacite pogled na najave dešavanja da vidite gde vas sve vodi. U slobodno vreme svoj nestašni duh smiruje časovima joge, zaljubljenik u knjige i putovanja. Raduje se zimi.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga