Zimska škola programiranja i dizajna
Opšti IT

Zimska škola programiranja i dizajna

31.01.2018. | 1 min

Zimska škola programiranja i dizajna za srednjoškolce coDEsign2018, će se održati od 5. do 9. februara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group.

Ukoliko ste maštali o tome da naučite kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju video-animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da ostvarite svoje snove. U programu izaberite najinteresantnija predavanja i radionice i zakoračite u svet IT-ja. Od predavača, koji su svoje karijere izgradili u velikim kompanijama, takođe ćete saznati kako se menja ekonomija pojavom kriptovaluta, koje oblasti IT-ja su najtraženije, kako da se reklamirate i visoko pozicionirate na internetu i još mnogo toga.

Ko može da se prijavi?

Predavanja su namenjena pre svega srednjoškolcima, ali i svima ostalima kojima je IT oblast zanimljiva i koji bi želeli više da je upoznaju, dok su radionice namenjene isključivo srednjoškolcima.

Kako da se prijavim?

Da biste pratili coDEsign2018, potrebno je da se u programu prijavite za predavanje i radionicu koji vas najviše interesuju. Možete se prijaviti za sva predavanja i dve radionice. Zbog ograničenog broja mesta u laboratorijama, svakoj od radionica će moći da prisustvuje samo 20 najbržih.

Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen!


(6 osoba je glasalo, prosečna ocena: 4)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška