31.01.2018. ·
1 min

Zimska škola programiranja i dizajna

HelloWorld
0
Zimska škola programiranja i dizajna

Zimska škola programiranja i dizajna za srednjoškolce coDEsign2018, će se održati od 5. do 9. februara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group.

Ukoliko ste maštali o tome da naučite kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju video-animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da ostvarite svoje snove. U programu izaberite najinteresantnija predavanja i radionice i zakoračite u svet IT-ja. Od predavača, koji su svoje karijere izgradili u velikim kompanijama, takođe ćete saznati kako se menja ekonomija pojavom kriptovaluta, koje oblasti IT-ja su najtraženije, kako da se reklamirate i visoko pozicionirate na internetu i još mnogo toga.

Ko može da se prijavi?

Predavanja su namenjena pre svega srednjoškolcima, ali i svima ostalima kojima je IT oblast zanimljiva i koji bi želeli više da je upoznaju, dok su radionice namenjene isključivo srednjoškolcima.

Kako da se prijavim?

Da biste pratili coDEsign2018, potrebno je da se u programu prijavite za predavanje i radionicu koji vas najviše interesuju. Možete se prijaviti za sva predavanja i dve radionice. Zbog ograničenog broja mesta u laboratorijama, svakoj od radionica će moći da prisustvuje samo 20 najbržih.

Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen!

Oceni tekst

4
6 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima