CxO brief

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju diskutujemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji.

Blog CxO brief
29.05.2023. ·
1 min

IT kompanije iz prve ruke: Mirjana Kolarov, Levi9

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naša nova gošća je Mirjana Kolarov, Delivery Director u Levi9. Mirjana je sa nama podelila koje su to ključne tehnologije u kojima rade, iz kojih industrija dolaze klijenti i koji su im projekti u fokusu. Pored toga objasnila je kakav odnos ima Levi9 sa kolegama, koliko je važan timski rad, koje resurse zaposlenima pružaju za učenje, ali i šta očekuju od kandidata koji žele da se zaposle kod njih. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod.

HelloWorld
0
17.03.2023. ·
1 min

IT Kompanije iz Prve Ruke: Ivan Kun, CREATEQ

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji. Naš sledeći gost je Ivan Kun, General Manager kompanije CREATEQ. Ivan je započeo intervju govoreći o tome kako je došlo do rebrendiranja kampanije, objasnio je kako funkcioniše struktura u firmi, koje su prednosti i mane. Otkrio je i kako izgleda rad sa preko 200 tehnologija, kao i u kojim industrijama se nalaze ključni klijenti. Za kraj predstavio je kako teče proces regrutacije, koje su ključne osobine koje kandidati treba da poseduju, ali i šta je najveći izazov sa kojima se budući zaposleni susreću prilikom dolaska u kompaniju. Detalje intervjua možete pogledati u videu ispod. 

HelloWorld
0
10.01.2023. ·
1 min

IT kompanije iz prve ruke: Jelena Petrović, TX services

Kako je raditi u IT kompanijama, šta nude, a šta očekuju pričaćemo u formi kratkih video intervjua sa predstavnicima IT firmi koje posluju u Srbiji.

Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.