Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Da li poslodavac brine o ostvarenju vašeg punog potencijala?

3 min    0

Nakon više od tri decenije poslovanja u tržišnoj utakmici sistem integratora, uspešno dostizanje pozicije lidera u poslednjih deset godina je veliki uspeh za Sagu, ali i velika odgovornost – da održi vodeće mesto, reputaciju, konkurentnost i i inovativnost. (više)

16.04.2021.

Agilno, samo agilno! Da li vam je agilno najbolje!?

7 min    0

Kao menadžer projekata u Sagi, često se zapitam kako se različite metodologije izvođenja projekta odražavaju na kvalitet finalnog rezultata. U jednom trenutku, najčešće u procesu ugovaranja projekta, demonstracije rešenja ili prilikom sastanaka sa potencijalnim klijentom, postavlja se pitanje – kojom metodologijom da izvedemo projekat? (više)

15.04.2021.

7 Reasons Why We Love Working in WolkAbout

6 min    0

And why you will too Suppose you want to design the best company on Earth where you could flourish? What would it look like? (više)

15.04.2021.

Šta programeri misle o poslodavcima u Srbiji

2 min    2

Fleksibilno radno vreme, zanimljivi i izazovni projekti, mogućnost za usavršavanje i napredovanje, dobri međuljudski odnosi, kao i dobijanje povratne informacije nakon razgovora za posao najčešći su pozitivni utisci domaćih programera o ovdašnjim poslodavcima. (više)

15.04.2021.

Benefiti

1 min    0

Naši zaposleni rade skraćeno - 7 sati! Zapravo 6,5 sati plus 30 minuta za pauzu za ručak. Na ovaj način znatno smo efikasniji a ljudi dobijaju priliku da ranije završe svoje obaveze i provedu više vremena sa prijateljima i porodicom. (više)

06.04.2021.

Kompanijska i organizaciona kultura

<1 min    0

Kao agilni tim i kompanija sa nešto više od trideset ljudi, ponosni smo na individualnost svakog člana naše porodice i sve što zaposleni donosi Bridu kao kompaniji. Ne želimo da opterećujemo naš tim dugačkim sastancima, procedurama i procesima. Čak i kada ima potrebe, naši sastanci su kratki i efikasni - retko duži od 15 minuta. (više)

06.04.2021.

Proces selekcije i regrutacije kod nas

1 min    0

BridTV je ponosan na svoj efikasan način selekcije kandidata. Zato što cenimo vreme koje nam posvećuju kandidati, a znajući da od velikog broja dobrih prijava ipak procesom selekcije moramo doći do osobe koja najviše odgovara našim potrebama u datom trenutku, trudimo se da u čitavom procesu opteretimo kandidate što je manje moguće. (više)

06.04.2021.

Održan humanitarni CS:GO turnir

1 min    0

Juče je završen drugi po redu Humanitarni CS:GO turnir. Na turniru je učestvovalo 35 ekipa a 45 kompanija i medijskih partnera je podržalo događaj. (više)

06.04.2021.

Prva  Prethodna 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška