IT Dešavanja

Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
Nazad

Napred
Vidi sva dešavanja
ZAVRŠENO

AWS meetup

Braće Krsmanović 4, Beograd
AWS meetup u organizaciji firme SuperAdmins, održaće se u četvrtak 28. septembra, u Kulturnom Centru Grad od 18 časova. Meetup će pokriti tri kratka predavanja čiji će fokus biti na case study prezentacijama i primerima iz prakse. (više)
ZAVRŠENO

#7 Wordpress meetup

Miroslava Antića 2, Novi Sad
Prvo okupljanje novosadske WordPress zajednice u ovoj sezoni održaće se u četvrtak, 28. septembra, sa početkom u 18 časova, u Startit Centru Novi Sad. (više)
ZAVRŠENO

Developers’ mDay 2017.

Ušće bb, Beograd
Četvrta po redu Developers’ mDay konferencija u organizaciji kompanije Mainstream, održaće se u nedelju, 24. septembra sa početkom u 10 časova, na brodu Kej u Beogradu. (više)
ZAVRŠENO

Tehnike vizualizacije u agilnom razvoju – MeetUp u Nišu!

Pariske komune, Niš
Agile Serbia po prvi put organizuje meet-up u Nišu, na temu “Tehnike vizualizacije u agilnom razvoju”. Meet-up će se održati 21. septembra sa početkom od 18 časova, u Regionalnom centru Niš. (više)
ZAVRŠENO

DaFED#50: UI/UX procesi, panel diskusija

SKC Fabrika, Novi Sad
Septembarski DaFED, u nešto drugačijem, ali opet prepoznatljivom ritmu, će biti panel diskusija sa temom UX/UI procesi i održaće se u sredu 20. septembra u Fabrici (Kineska četvrt) u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova. (više)
ZAVRŠENO

Zašto je JavaScript toliko popularan među programerima?

Trg Slobode 7, Zrenjanin
U sredu, 20. septembra u 18 časova vas u Startit Centru Zrenjanin očekuje predavanje o JavaScriptu, gde ćete moći da se upoznate sa njegovim osnovama i saznate zašto je popularan među programerima. (više)
ZAVRŠENO

GameTalks: Game Prototyping | LIVE

Savska 5, Beograd
U ponedeljak, 18. septembra u 18 časova u Startit Centru Beograd, održaće se drugi po redu GameTalks događaj pod nazivom Game Prototyping | LIVE, koji organizuje Eipix Academy. (više)
ZAVRŠENO

“BalCCon2k17 – U CNT CTRL ME” - peti internacionalni hakerski kongres

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
Peti po redu internacionalni hakerski kongres “BalCCon2k17 - U CNT CTRL ME” održaće se u Novom Sadu od 15. do 17. septembra u Kongresnom Centru Novosadskog sajma. (više)
ZAVRŠENO

Payoneer Forum

Miroslava Antića 2, Novi Sad
U četvrtak, 14. septembra sa početkom u 18:00 časova (registracija od 17:15) u Startit Centru u Novom Sadu, održaće se Payoneer Forum. Forum je besplatan i posvećen je preduzetnicima, vlasnicima malih preduzeća i freelancer-ima. (više)
Prva  Prethodna 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška