O kompaniji
5
Iskustva
Plate
Poslovi
ProductDock logo

ProductDock

Oceni kompaniju
26.08.2021.

Besplatan online događaj posvećen Product Discovery fazi u razvoju softvera

Helloworld

Teresa Tores (Teresa Torres), svetski priznati konsultant za kompanije i startape nedavno je objavila knjigu pod nazivom 'Continuous discovery habits: Discover Products that Create Customer Value and Business Value (2021)' koja je posvećena upravljanju proizvodima (product management), odnosno fazi otkrivanja proizvoda (product discovery). Kako je ovo delo svrstano uz knjige Martija Kejgna (Marty Cagan) kao jedna od tri knjige koje svako ko se bavi razvojem proizvoda mora da pročita, kompanija ProductDock je uz podršku Serbian Product Community-ja odlučila da organizuje besplatan online razgovor sa Teresom pod nazivom 'PD Talk' za sve one koji se interesuju za razvoj softvera i žele da čuju nešto novo i kvalitetno na ovu temu.

Ovaj online događaj će se održati 30. avgusta (ponedeljak) u 18h preko Linkedin event platforme, pa ako vam je ovaj termin u kalendaru slobodan, služite se engleskim jezikom i interesuju vas najnoviji pristupi otkrivanju proizvoda, registrujte se što pre na ovom LINKU pošto je broj učesnika iz tehničkih razloga ograničen na 300.

Program se sastoji iz dva dela i planirano je da traje sat vremena, s tim da će prvi deo od oko 40 minuta biti rezervisan za razgovor sa Terezom sa ciljem da se što bolje predstavi i približi njen rad publici, nakon koga će uslediti odgovori na pitanja učesnika. Kad smo već kod pitanja, vaši odgovori na pitanje: Koji je poslednji izazov u razvoju proizvoda sa kojim ste se susreli? koje možete poslati putem ovog LINKA pomoći će nama i Teresi da još bolje oblikujemo sadržaj koji će komunicirati tokom događaja.

ProductDock je deo nemačkog codecentric-a i bavi se celokupnim ciklusom razvoja proizvoda tako da želimo da sa IT zajednicom podelimo ono što vodeći mislioci i praktičari koji se bave razvojem proizvoda imaju da kažu na ovu temu. Zato vas pozivamo da nas zapratite na našim društvenim mrežama i kanalima, pošto se nadamo da ćemo uskoro imati još ovakvih i sličnih događaja.

Autor: Igor Rajnjak, Agile Coach

Posetite profil kompanije ProductDock.

Galerija