Iskustva i komentari zaposlenih

Pretraži iskustva o radu i iskustva sa intervjua. Saznaj kako je zapravo raditi u kompaniji.

Iskustva i komentari za poziciju Wordpress Developer

Iskustvo
12.04.2023
3 Preporučuje

Wordpress developer

Qode Themes d.o.o

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Interesantni projekti, kul ekipa i dobri međuljudski odnosi (osim menadžmenta). Kao početnik dobio sam super upute za dalji razvoj i stekao radne navike radeći ovde

Zamerke

Mikromenadžment je prisutan skoro uvek. To je jedina zamerka.

Korisno? 0
Intervju
16.12.2022
Pozitivno iskustvo

WordPress developer

Panonit d.o.o

Odbio/la ponudu

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Kontaktirali su me na LinkedIn-u. Razgovor je bio zakazan veoma brzo, danas za sutra. Pored najavljene dve osobe na intervjuu, pojavila se samo devojka iz HR-a. Tehnicko lice nije bilo prisutno, tako da mi nisu bila postavljena neka konkretna pitanja. Razgovor je vise bio samo predstavljanje kompanije. Dobila sam informaciju da oni ne zaposljavaju kandidate odmah, nego cuvaju CV i portfolio kandidata koje posle nude klijentima. Tek tada dolazi neki ozbiljniji tehnicki intervju od strane klijenta i ako klijent pristane na kandidata, tek onda se ostvarju saradnja i potpisuje ugovor o radu. Naveli su i beneficije, ali nista specijalno za izdvojiti, manje vise kao u svim manjim IT kompanijama. Prostor za odmor, godisnji odmor, nekoliko puta godisnje revizija plata i eventualno povecanje.

Pitanja sa intervjua

  • Koliko su bili kompleksi projekti
  • Kratak razgovor na engleskom jeziku
  • Da li planiram da menjam tehnologije koje sada koristim.
Korisno? 0
Iskustvo
18.09.2022
5

WordPress Developer

BEPECS - Best People Best Performance Cloud Services

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Ovo je jedna high-tech kompanija(sto je veoma retko na trzistu Srbije) u kojoj je moguće raditi u veoma atraktivnim oblastima kao što su computer vision, biometrics, security systems. Rad sa najnovijim tehnologijama, razvoj cutting edge proizvoda. Aktivan naučno-istraživački rad, saradnja sa renomiranim univerzitetima Patentirani proizvodi, nagrade za inovacije na svetskim sajmovima. Podsticanje razvoja talentovanih inženjera, i njihova promocija.. Dobra kompanija za sticanje znanja i iskustva u R&D-ju.

Zamerke

Nemam.

Korisno? 0
Iskustvo
18.08.2022
4 Preporučuje

WordPress Developer/Designer

Itaf ICT Services d.o.o

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Mogućnost rada od kuće. LAN žurke. Linux radno okruženje (ili Windows za Microsoft inženjere i stručnjake).Ekipa super, svi su korektni i druzeljubivi i tu su da pomognu uvek ako mogu. -Iskusniji developeri su takodje tu ukoliko vam treba pomoc, ali su zauzeti svojim poslom, pa se nacekas nekad kad zapnes, ali dobijes odgovor uvek. -Plata je uvek na vreme, to ovde nije problem uopste. -Project Manager koji radi sa Developerima je isto super momak, i ako je nov u poslu trudi se maximalno da ispostuje sve svoje developere.

Zamerke

Ocekuju od tebe da napredujes i dokazes se, kako bi i sama plata skocila, ali niko ne prati tvoj rad, iskusniji developeri na kraju proveravaju da li su taskovi ispostovani i da li je sve uradjeno na samom projektu koji ste radili.

Korisno? 0
Intervju
03.08.2022
Negativno iskustvo

Junior Wordpress developer

LibreFire

Bez ponude za posao

Intervju jako težak

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvo sam ušao u uži izbor, zatim razgovor za HR-om koji me je regrutovao. Nakon toga su mi dali task i par dana da ga rešim i da ga postavim na github i pošaljem im link. Potom pošto mi je prošao zadatak kao takav došlo je do tehničkog intervjua gde je bila devojka iz HR-a i dvojica gazda firme kojima sam objašnjavao šta sam radio u zadatku. Jedan gazda je bio loš jedan,a jedan dobar policajac... u toj ulozi... Hoću da kažem da je jedan bio neprijatan sa stalnim upadima u sred reči sa pitanjima i tako to, a drugog su zanimale pojednosti o meni i moja interesovanja. Po isteku 40 minuta glasniji gazda je prekinuo naglo razgovor i sve je bilo i fazonu ćao zdravo i malo priprosto. Da izuzmemo HR devojku koja je bila cool i krajnje vaspitana. Nakon 2 dana su mi javili mailom da su nijanse odlučile da saradnju nastave sa drugim kandidatom. Proces je trajao skoro 3 nedelje.

Pitanja sa intervjua

  • Pravio sam plugin za wordpress
Korisno? 1
Iskustvo
25.05.2022
5 Preporučuje

Wordpress Developer

Infinito Media

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Šansa za mlade ljude! Odličan kolektiv, izuzetno razumevenje i ulaganje u radnike.

Zamerke

Nemamo ih!

Korisno? 0
Iskustvo
18.02.2022
4

Wordpress Developer

Qode Themes d.o.o

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Kul ekipa i vizuelno dobar vajb kancelarije.

Zamerke

Jako lose placaju, slabo se ili nikako ne napreduje, malo ulaganje u znanje i napredak zaposlenih

Korisno? 6
Iskustvo
10.02.2022
5 Preporučuje

Wordpress developer

Arvena Marketing Consulting

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Ovo je relativno mlada Švajcarska marketinška agencija sa predstavništvom u Beogradu, ali svi poslovi se rade za Švajcarsko tržište (nemačko govorno područje). Moje iskustvo je apsolutno pozitivno, korektan odnos prema zaposlenima, svako ima pravo da da predlog i sugestiju kako bi poboljšao rad, prosto se prema svakom zaposlenom prvenstveno odnose kao prema čoveku. Radno vreme je 8 sati, vikendi su slobodni, retko ima potrebe za ostajanjem van radnog vremena, redovna plata, sasvim solidna za naše tržište, prijava na punu platu od prvog dana, privatno zdravstveno, prijatan prostor za rad, plaćene obuke. Odabir zaposlenih se vrši po stručnosti, ali i po karakteru kako bi se svi lepo uklopili i sarađivali. Tako da je tim uvek izuzetno prijatan i kompatibilan. Za svaku pohvalu.

Zamerke

Iskreno, ne postoji ništa loše što mogu da kažem o ovoj agenciji.

Korisno? 0
Iskustvo
09.02.2022
5 Preporučuje

WordPress Developer

ILogic

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Sve najbolje

Zamerke

/

Korisno? 0
Intervju
24.08.2021
Negativno iskustvo

Wordpress Developer

CodeIT

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Nisu se ni udostojili da odgovore na aplikaciju, jako neprefeionalan odnos menadžmenta.
Korisno? 3